کاروان ۴۶ نفره پیشکسوتان کشتی ایران به رقابتهای جهانی اردن اعزام می شوند
ویزای ملیپوشان صادر شد
رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون کشتی، از صدور روادید برای تمامی اعضای کاروان اعزامی، از آمادگی کامل تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برای حضور در رقابتهای جهانی اردن خبر داد.
علیاکبر جیرسرایی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی بیان کرد: ویزای تمامی کشتیگیران و کادرفنی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی صادر شده است و کاروان ۴6 نفره کشورمان متشکل از 21 کشتی گیر آزاد و 19 کشتی گیر فرنگی به همراه 6 مربی و سرپرست مشکلی برای حضور در این مسابقات ندارد.
جیرسرایی با اشاره به آمادگی بالای ملیپوشان افزود: تمرینات طبق برنامه کادر فنی به بهترین شکل پیگیری شد و نفرات اعزامی از نظر جسمانی و روحی در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
وی در پایان با قدردانی از فدراسیون کشتی تصریح کرد: به دلیل شرایط پروازی، کاروان اعزامی با اتوبوسهای VIP عازم آنکارا شده و از آنجا با پرواز مستقیم راهی اردن، محل برگزاری مسابقات، خواهند شد.
گفتنی است رقابتهای کشتی پیشکسوتان جهان از ۱۳ تا ۲۰ مهرماه با حضور ۵۲۷ ورزشکار از ۵۰ کشور جهان در اردن برگزار میشود.
برچسب ها :