در فاصله 46 روز به اعزام به المپیک 2016/

جمعه ۴ تیر ۱۳۹۵ 12:35
فرنگی کاران تمرینات خود را در محل خانه کشتی دنبال می کنند
اعضای تیم ملی کشتی فرنگی در فاصله 46 روز به اعزام به رقابت های المپیک 2016 میلادی در برزیل تمرینات خود را در محل خانه کشتی شماره یک تهران دنبال می کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، فرنگی کاران مرحله پانزدهم اردوی آماده سازی خود را برای حضور در المپیک از روز 28 خردادماه زیر نظر محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و همکارانش آغاز کرده اند و در این مدت تمرینات متنوعی را برگزار کرده اند.، این مرحله از تمرینات طبق برنامه تا روز 8 تیرماه ادامه می یابد.



فرنگی کاران طبق برنامه ریزی کادر فنی تا زمان اعزام به رقابت های المپیک دو مرحله اردوی دیگر را در برنامه دارند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته 18 مردادماه برای شرکت در این مسابقات راهی ریودوژانیرو برزیل خواهند شد.

طبق اعلام کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی ترکیب تیم اعزامی به رقابت ها المپیک چند روز به مانده به اعزام رسما اعلام خواهد شد و تا آنزمان حضور هیچ کشتی گیری در این مسابقات مشخص نیست.

رقابت های کشتی فرنگی المپیک 2106 برزیل روزهای 24 تا 26 مردادماه برگزار خواهد شد و تیم ایران با ترکیب کامل و در شش وزن 59، 66، 75، 85، 98 و 130 کیلوگرم در این مسابقات شرکت می کند.


برچسب ها :