پس از دومین قهرمانی پیاپی در رقابت های جهانی/

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ 06:09
آزادکاران جوان با استقبال مردم به کشور بازگشتند
اعضای تیم ملی کشتی آزاد جوانان کشورمان که برای اولین بار در تاریخ با سرمربیگری محمد طلایی، دوسال پیاپی قهرمان رقابت های جهانی شدند, ساعت 4 بامداد امروز(پنج شنبه) با استقبال مردم علاقمند به ورزش ملی کشور، حمید بنی تمیم دبیرفدراسیون، رفیعی مدیر روابط عمومی بانک پاسارگاد، ترخاق مشاورعالی  و جمعی از مسئولان فدراسیون کشتی به کشور بازگشتند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، تیم ملی کشتی آزاد جوانان کشورمان در پایان رقابت های جهانی که روزهای 24 و 25 مردادماه در شهر سالوادورداباهیا برزیل برگزار شد، با کسب 2 مدال طلا و 4 مدال نقره به مقام قهرمانی دست یافت و تیم های آذربایجان و روسیه دوم و سوم شدند.ایمان صادقی و مجتبی گلیج صاحب مدال طلا شدند، و علی رضا گودرزی، رضا مظفری، سید ایمان حسینی و امین طاهری به مدال نقره دست یافتند.

در مراسم استقبال از آزادکاران پرافتخار کشورمان که در رقابت های جهانی سال گذشته در کرواسی نیز پس از 19 سال به عنوان قهرمانی رسیده بودند، جمعی از مردم علاقمند و مربیان سازنده از مازندران و تهران نیز حضور داشتند.


برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون