در صدد حل مشکل پیشکسوتان هستیم
دبیر فدراسیون کشتی گفت: در تماس با مسئولان وزارت امور خارجه در صدد حل مشکل پیشکسوتان کشتی ایران هستیم.
محمد رضا توپچی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود:در تماس تلفنی که با آقای قشقاوی از مسئولان ارشد و محترم وزارت امور خارجه در مورد صادر نشدن ویزای تیمهای کشتی آزاد و فرنگی پیشکسوتان اعزامی به رقابتهای جهانی داشتم مقرر شد تا این موضوع تا حصول نتیجه دنبال شود.
وی ادامه داد: در این تماس ضررمالی ناشی از تهیه بلیط چارتر هواپیما و هزینه دریافت روادید را برای آقای قشقاوی تشریح کردم و در نهایت قرار شد تا یک نماینده از طرف فدراسیون معرفی شود تا این موضوع دنبال شود.
توپچی خاطر نشان کرد:بر اساس مقررات فدراسیون جهانی کشتی و براساس دعوتنامه ارسالی سفارت بوسنی و هرزگوین باید ویزای اعضای تیم ایران را صادر می کرد و ما مدارک ارسالی را در زمان مقرر به سفارتخانه این کشور ارسال کرده بودیم.
وی با اشاره به اینکه پیشکسوتان کشتی قابل احترام هستند و ما تلاش میکنیم مشکل آن ها را حل کنیم، در پایان گفت: از آقای قشقاوی به خاطر توجه ویژه ایشان به کشتی و پیشکسوتان این رشته قدردانی می کنم.
برچسب ها :