ولادمیر پوتین:

چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۲ 12:25

به تلاش خود برای حفظ کشتی در المپیک ادامه می‌دهیم

رئیس جمهور روسیه گفت: به تلاش همه جانبه خود برای حفظ کشتی در المپیک 2020 ادامه می‌دهیم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، ولادمیر پوتین با بیان این مطلب افزود: در جریان برنامه‌های خود برای میزبانی المپیک 2014 سوچی مذاکرات خوبی را با سران کمیته بین‌المللی المپیک جهت حفظ کشتی در المپیک داشته‌ایم.
وی ادامه داد: در حال حاضر نمی‌توان پیش‌بینی کرد که در جلسه سپتامبر کمیته بین‌المللی المپیک در بوینس آیرس آرژانتین چه تصمیم‌گیری می‌شود اما ما به تلاش خود برای حفظ کشتی در المپیک ادامه می‌دهیم.
پوتین اظهار داشت: کشتی اولین رشته‌ای است که پس از دو میدانی در المپیک باستان حضور دارد و به سختی می‌توان تصور کرد که این رشته سنتی، دیدنی و جذاب در این رقابت‌ها حضور نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه رهبران سابق فدراسیون جهانی توجه کافی به این رشته نداشتند و من انتظار دارم این شرایط تغییر کند و در حال حاضر مقررات این رشته تغییر یافته و ما در آینده شاهد مبارزات دیدنی تری خواهیم بود.
پوتین در پایان اظهار امیدواری کرد با تلاش جهانی کشتی در المپیک حفظ شود.



برچسب ها :