رقابت دیدنی کولیوند و مؤمنی
حذف مدعیان از دور مسابقات
برگزاری جشن عید غدیر
اولین دوره رقابتهای عمومی کشتی آزاد در حالی برگزار شد که در این مسابقات کشتیگیران جوان زیادی توانمندیهای بالای خود را نشان دادند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، اوج مبارزات روز دوم این مسابقات رقابت دیدنی لطیف مؤمنی از مازندران با فرزاد کولیوند از کرمانشاه در وزن 60 کیلوگرم بود که دو کشتیگیر جوان در سه تایم مبارزه بسیار دلاورانهای را به نمایش گذاشتند.
این مبارزه به حدی دیدنی و دلاورانه بود که تمامی حاضران را به تشویق دو کشتیگیر واداشت و در نهایت کولیوند که سابقه حضور در اردوهای تیمهای ملی نوجوانان را داشت توانست به برتری دست یابد.
در مدت دو روز برگزاری این رقابتها کشتیگیرانی نظیر امید جلالیبهار، تقی داداشی، مهران بابایی، علی اصغر جبلی، علیرضا حاتمی و مهران شیخی نتوانستند در جمع 4 کشتیگیر برتر قرار گیرند و استعدادهای بالقوه و جوانی مانند اطری، یعقوبی، انتظاری، محمودی، حیدری، کولیوند و چند چهره دیگر توانمندیهای خود را نشان دادند.
همچنین در حاشیه برگزاری روز پایانی این رقابتها به همت کمیته فرهنگی فدراسیون کشتی مراسم جشن عید غدیر در محل سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد.
برچسب ها :