رضا افضلی آزادکار وزن 74 کشورمان در روز نخست رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی دانشجویان جهان در کورتین فنلاند صاحب مدال طلا شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، رضا افضلی امروز در دور نخست مقابل رادولفو راسینجر از برزیل در دو تایم با نتیجه 6 بر صفر به پیروزی رسید و راهی دور دوم شد. وی در این مرحله مقابل کمال مالیکوف از روسیه در سه تایم با نتیجه صفر بر 2، 3 بر صفر و 7 بر یک به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.
افضلی در دیدار نیمه نهایی مقابل سباستین ریماس از رومانی با نتیجه یک بر صفر و 7 بر 3 به برتری رسید و راهی دیدار فینال شد. افضلی برای کسب مدال طلا به مصاف کوهی کیتامورا از ژاپن رفت و در دو تایم با نتایج مشابه یک بر صفر به پیروزی رسید و قهرمان این وزن شد.
داندوک از روسیه، واسیلی شاپتار از اوکراین و مصطفی کایا از ترکیه در وزنهای 55، 60 و 66 کیلوگرم قهرمان شدند.محمد حسین سلطانی، هاشم مختاری و محمد یوسفی نمایندگان اوزان 55، 60 و 66 کیلوگرم کشورمان بعلت دیر رسیدن و اضافه وزن نتوانستند در مراسم وزن کشی شرکت کنند.
مسابقات سه وزن دوم فردا(چهارشنبه) در شهر کورتین فنلاند برگزار می شود که میثم مصطفی جوکار، عباس طحان و پرویز هادی در اوزان 84، 96 و 120 کیلوگرم به مصاف حریفان خود می روند.
برچسب ها :