جمال اوتار سلطانوف:خود را برای المپیک برزیل آماده می کنم

سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ 10:16
می گفتند نمی توانی مسابقه بدهی
جمال اوتار سلطانوف روس که در رقابتهای کشتی آزاد المپیک موفق به کسب مدال طلای وزن 55 کیلوگرم شد، می گوید از حالا خود را برای المپیک 2016 برزیل آماده می کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این کشتی داغستانی که پیش از رقابتها خبر از مصدومیت پای وی و عدم حضورش در رقابتهای المپیک به گوش می رسید در این مورد می گوید: بله، من مصدوم بودم اما با بهبود مصدومیت پایم در المپیک به میدان رفتم در دیدار فینال هم کمی درد داشتم اما خوشبختانه توانستم با شکست حریفم صاحب مدال طلا شوم.

وی در مورد اعتراض خود به داوری دیدار فینال با حریف گرجستانی می افزاید: در این مسابقه مقداری عصبی شدم فکر می کردم داوران امتیاز من را نمی دهند اما خیلی خوشحالم که مدال طلای وزن اول را کسب کردم و این کار آسانی نبود.

سلطانوف در پایان خاطر نشان کرد: برخی مربیان می خواستند قبل از مسابقات من را کنار بگذارند و لبدف را جایگزینم کنند زیرا می گفتند که تو نمی توانی با مصدومیتت مدال کسب کنی و مسابقه بدهی اما خوشحالم امروز صاحب مدال طلای المپیک شدم.
 


برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی آزاد نونهالان استعدادهای برتر کشور - تهران
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی جوانان (گزارش تصویری)
بخشنامه برگزاری مسابقات کشتی فرنگی نونهالان استعدادهای برتر کشور اعلام شد؛
زیر نظر اندیشکده کشتی و به میزبانی استان آذربایجان شرقی؛
تمرین تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در فدراسیون کشتی (گزارش تصویری)
جدال جذاب کادر فنی تیم‌های ملی کشتی نوجوانان در فوتبال (همراه با گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
گزارش صدا و سیما از اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (فیلم)
در راستای تأکیدات فدراسیون مبنی بر حضور مربیان در باشگاه ها؛
تیم منتخب کشتی آزاد پیش از حضور در رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی (گزارش تصویری)
برای حضور در مسابقات رنکینگ مجارستان؛
شهریان: مسابقات کشتی آلیش بانوان قهرمانی کشور برگزار می‌شود
گودرزی: با اتکا به ظرفیت‌های نونهالان، برای جهانی آماده می‌شویم