متاسفانه همه چیز علیه تیم کشتی آزاد بود
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد ایران گفت: با توجه به موفقیت چشمگیر کشتی فرنگی، احتمال دستکاری در قرعه کشی تیم کشتی آزاد ما وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، منصور برزگر با بیان این مطلب افزود: اطمینان داشته باشید اگر یزدانی مدال طلا را کسب می کرد بسیاری از حواشی برطرف می شد.
وی ادامه داد: تمام کسانی که فکر می کردم شانسی برای مدال در این رقابت ها ندارند، موفق به کسب مدال شدند که این نکته مثبتی برای ما است.
دارنده مدال نقره المپیک تاکید کرد: قرعه کشتی آزاد ما بسیار سخت بود و متاسفانه همه چیز علیه ما بود اما ای کاش رضا یزدانی مصدوم نمی شد و می توانست مدال طلا را کسب کند.
وی در خصوص قرعه بسیار سخت ایران تصریح کرد: پس از موفقیت کشتی فرنگی ایران احتمال دستکاری شدن قرعه تیم کشتی آزاد بسیار زیاد است.
دارنده مدال طلای جهان در خصوص انتخاب رسول خادم به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مدت زمان کمی که به المپیک باقی مانده بود، اظهار داشت: رسول خادم آبروی خود را گذاشت و هدایت تیم ملی را پذیرفت و باید بگویم که او در شرایط خوبی تیم ما را تحویل نگرفت.
برزگر با اشاره به دیدار کمیل قاسمی و آرتور تایمازوف گفت: قاسمی کشتی بسیار خوبی در المپیک گرفت و متاسفانه در کلینچ او و سایر ورزشکاران ما خوش شانس نبودند و با وجود عملکرد بسیار خوب مقابل تایمازوف نتوانست از سد این حریف قدرتمند بگذرد.
وی با اشاره به عملکرد مهدی تقوی یکی از شانس های مدال ایران که از دور مسابقات حذف شد، اظهار داشت: کشتی های تقوی در سال های گذشته نیز بیشتر به کلینچ رسیده بود و در المپیک که همه چیز علیه کشتی آزاد بود در کلینچ خوش شانس نبود.
برزگردر پایان خاطر نشان کرد: کشتی دوستان باید بدانند فاصله المپیک با جهانی بسیار زیاد است و به طور مثال ما در مسابقات جهانی دوم شده ایم و در المپیک مونیخ فقط یک برنز گرفتیم.
برچسب ها :