حمید سوریان حریفان خود را شناخت
مراسم وزن کشی وزن 55 کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی المپیک 2012 لندن عصر شنبه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، حمید سوریان نماینده وزن 55 کیلوگرم کشورمان در دور نخست با قرعه استراحت روبرو شد. سوریان در دور دوم به مصاف آرسن ارالی یف از قرقیزستان میرود و در صورت غلبه بر این حریف در دور سوم با برنده دیدار پیتر مودوس از مجارستان و المورات تاسمراداف از ازبکستان مبارزه خواهد کرد.
در گروه سوریان کشتی گیران مطرحی همچون کوهی هاسگاوا از ژاپن، هاکان نیبلوم از دانمارک و البک تاژیف از بلاروس حضور دارند که سوریان در صورت پیروزی در دورهای دوم و سوم در مرحله نیمه نهایی باید با یکی از این کشتی گیران برای حضور در دیدار فینال مبارزه کند.
رقابت های وزنهای 55 و 74 کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک 2012 لندن از ساعت 16:30 فردا یکشنبه به وقت تهران آغاز میشود و حمید سوریان به مصاف رقبای خود میرود.تیم ایران در وزن 74 کیلوگرم نماینده ندارد.
برچسب ها :