تمرین وزنه و بسکتبال آزادکاران برگزار شد
فردا دوجلسه تمرین کشتی اردونشینان
آزادکاران در فاصله 88 روز تا رقابتهای المپیک 2012 لندن امروز دو جلسه تمرین وزنه و بسکتبال را در محل خانه کشتی برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی،اردونشینان که خود را برای شرکت در رقابتهای جام جهانی آماده می کنند، ابتدا صبح امروز یک جلسه تمرین وزنه با برنامه را زیر نظر کادر فنی تیم ملی برگزار کردند.
آزادکاران عصر امروز نیز و از ساعت 16 یک جلسه تمرین دیدنی بسکتبال را انجام دادند. در ابتدای این تمرین کشتی گیران با انجام حرکات دیدنی، مفرح و شاداب زیر نظر استاد کیانوش اعتماد مقدم بدنهای خود را گرم کردند و سپس در دو گروه به بازی بسکتبال در دو نیمه تشکهای خانه کشتی تهران پرداختند.
در این دیدارهای دیدنی گلهای زیادی بین دو گروه رد وبدل شد و بازی با کری خوانی نفرات اعزامی به جام جهانی همراه بود. رضا لایق و محمد طلایی اعضای کادر فنی قضاوت این مسابقات را برعهده داشتند و کیانوش اعتماد مقدم نیز در یکی از تیمها پا به پای کشتی گیران به تمرین پرداخت.
رضا یزدانی آزادکار وزن 96 کیلوگرم که با اجازه کادر فنی به مرخصی رفته بود امروز با تمرینات وزنه کار خود را آغاز کرد و سپس به بازی بسکتبال پرداخت.
رسول خادم مدیر تیمهای ملی و امور فنی نیز که برای نظارت بر رقابتهای گزینشی المپیک لندن 2012 راهی چین شده بود، عصر امروز به تهران بازگشت.
آزادکاران در ادامه تمرینات خود فردا به ترتیب ساعت 10 و 16 دوجلسه تمرین کشتی را زیر نظر کادر فنی در برنامه دارند.رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه در شهر باکو برگزار می شود.
برچسب ها :