تمرین فرنگی کاران جوان در محل خانه کشتی تهران برگزار شد/

چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ 18:56

تاکید چمن گلی بر استفاده صحیح از پاها

تمرین عصر امروز(چهارشنبه) تیم کشتی فرنگی جوانان اختصاص به تمرین مرور فن و آموزش فنون داشت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در ابتدای این تمرین کشتی گیران با دویدن و نرمش بدنهای خود را گرم کردند و آماده یک آموزش دیدنی زیر نظر عبداله چمن گلی سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان و دستیارانش شدند.
بر این اساس، در این تمرین که علی اشکانی، حمید باوفا، موسی طباطبایی و سایر اعضای کادر فنی هم حضور داشتند کشتی گیران ابتدا طرز صحیح فرار از فن در خاک را اجراء کردند و سپس در سرپا نحوه صحیح کار کردن دستها را آموزش دیدند.
عبداله چمن گلی در این تمرین با تاکید بر اینکه تمرینات هوازی اهمیت بسیار بالایی دارد گفت: باید از پاهای خود به بهترین نحو استفاده کنید اگر بتوانید این نقطه خود را تقویت کنید 2 امتیاز دارید.کشتی گیران در مدت 90 دقیقه در یک کلاس آموزشی زیر نظر اعضای کادر فنی انجام دادند و به تمرین خود پایان دادند.
مرحله جدید اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان به منظور شرکت در رقابتهای آسیایی قزاقستان و جهانی تایلند از روز 21 فروردین ماه در محل خانه کشتی شماره 2 آغاز شده است.



برچسب ها :