فیلا در پاسخ به نامه یک مجله/

یکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰ 10:34

بنا بهترین مربی جهان است

از فدراسیون ایران بپرسید

رییس فدراسیون جهانی کشتی در پاسخ به نامه یک مجله ایرانی اعلام کرد محمد بنا بهترین مربی کشتی فرنگی جهان در سال 2011 میلادی است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، مسئولان یک مجله تخصصی کشتی ایران که چند سالی است در این زمینه فعالیت می‌کنند در نامه‌ای به فیلا چنین آورده اند: با آرزوی بهترین‌ها برای شما به خاطر پشتیبانی از مسابقات جهانی، این نامه را به این دلیل برایتان نوشتیم که از شما سئوالی داریم و آن اینکه ذکر گردیده است که آقای محمد بنا بعنوان بهترین مربی کشتی فرنگی سال 2011 میلادی از جانب فیلا برگزیده شده است آیا این مطلب صحت دارد یا خیر؟! خوشحال خواهیم شد چنانچه هرچه زودتر این موضوع را تأیید نمایید بخاطر اینکه زمان چاپ و تکثیر مجله دو زبانه ما فرا رسیده و قصد داریم که این موضوع را در آن مجله چاپ نماییم. با تشکر منتظر جواب از سوی شما در اسرع وقت هستیم.
مارتینتی رییس فیلا در نامه‌ای که نسخه‌ای از آن به فدراسیون کشتی نیز ارسال شده است در پاسخ به این درخواست اعلام کرده است که محمد بنا بعنوان بهترین مربی کشتی فرنگی برگزیده شده است، چنانچه اطلاعات بیشتری در این زمینه می‌خواهید با فدراسیون کشتی ایران تماس بگیرید.
گفتنی است متن اصلی این نامه که روز 28 مهرماه به فدراسیون کشتی ایران ارسال شده است در کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون کشتی موجود می‌باشد.



برچسب ها :