مربی تیم ملی کشتی فرنگی:

دوشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ 09:40

در این اردو و اردوی بعد به دنبال مسائل بدنسازی کشتی‌گیران هستیم
مسابقات قهرمانی آسیا برای ما یک تورنمنت به حساب می‌آید

جمشید خیرآبادی در دهمین روز از اولین اردوی آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی در سال جدید گفت: ما در این اردو و اردوی بعد به دنبال بالا بردن قدرت عمومی و افزایش توان هوازی فرنگی‌کاران هستیم.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: هدف کادر فنی این است که در این  اردو و اردوی بعد قدرت عمومی و توان هوازی فرنگی‌کاران را بالا ببریم. ما در این اردوی 15 روزه تاکنون روی این هدف کار کرده‌ایم و برنامه‌های تمرینی ما نیز بیشتر بدنسازی بوده است.
وی ادامه داد: البته در اردوی سوم برنامه‌ی تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا تغییر می‌کند و برای فرنگی‌کاران اعزامی به تاشکند تمرینات متفاوتی را درنظر خواهیم گرفت.
خیرآبادی تصریح کرد: ما تا مسابقات قهرمانی جهان چند تورنمنت مهم را پیش رو داریم که یکی از آن ها مسبقات قهرمانی آسیا است. بعد از این مسابقات نیز تورنمنت‌های جایزه بزرگ گرجستان، باکو و لهستان را پیش رو داریم که امیدوارم بتوانیم در تمامی آن‌ها شرکت کنیم.
خیرآبادی با بیان اینکه در اردوی سوم فقط برنامه‌ی نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا تغییر خواهد کرد اظهار داشت: تمرینات فرنگی‌کاران اعزامی به تاشکند در اردوی سوم سرعتی خواهد بود ولی سایر نفراتی که در اردو می‌مانند به همان ترتیب اردوی اول و دوم روی تمرینات هوازی و بدنسازی کار می‌کنند. هدف ما این است که فرنگی‌کاران ما در درجه‌ی اول قدرت بدنی بالا و بعد تکنیک خوبی داشته باشند.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان خاطرنشان کرد: این مرحله از اردوی آمادگی تیم ملی تا 19 فروردین ماه ادامه خواهد داشت و پس از یک استراحت کوتاه از 25 فروردین ماه مجددا اردوی ما آغاز می‌شود که تا 7 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

رقابتهای کشتی قهرمانی آسیا از روز 29 اردیبهشت ماه در شهر تاشکند ازبکستان آغاز می شود.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون