غلامرضا محمدی:

یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۹ 17:23

4 کشتی گیر بدون مجوز ما در جام تختی شرکت نکردند
برخورد می کنیم

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: فقط رضا یزدانی و صادق گودرزی با مجوز در رقابت های بین المللی به میدان نرفتند.
غلامرضا محمدی عصر یکشنبه در کنفرانس خبری جام تختی در سالن همایش های جزیره کیش با بیان این مطلب افزود: از برگزارکنندگان رقابتهای جام تختی و مسئولان جزیره زیبای کیش برای برگزاری مناسب جام سی و یکم تقدیر و تشکر می کنم.
دارنده مدا نقره جهان ادامه داد: بعد از لیگ اعلام کردیم که به تعدادی از کشتی گیران برای حضور در جام تختی براساس معیارهای مشخص مجوز دادیم و اعلام کردیم این مسابقات انتخابی جام جهانی و قهرمانی آسیا است ولی متاسفانه کشتی گیرانی نظیر مسعود اسماعیل پور، جمال میرزایی، مهدی تقوی و فردین معصومی بدون هماهنگی و مجوز ما در جام تختی شرکت نکردند.
وی ادامه داد: رضا یزدانی بیمار بود حضور نداشتن وی در جام تختی با هماهنگی کادر فنی بود و گودرزی نیز قرار بود دیروز وزن کشی کند ولی با دستور پزشکان اجازه وزن کشی نگرفت.
دارنده دو مدال برنز جهان تأکید کرد: پس از جام تختی و جلسه با مسئولان فدراسیون و با صلاحدید آنها در مورد غایبان تصمیم گیری می کنیم ولی برخورد ما نباید حذفی باشد اما مسلما به جوان هایی نظیر رضایی و حسین خانی که یکی از نقاط مثبت جام تختی بودند،  میدان می دهیم.
وی تصریح کرد: ما سال 2005 با مسابقه انتخابی نفرات را راهی بوداپست کردیم و ششم دنیا شدیم ولی سال بعد به مقام دوم جهان در گوانگجو رسیدیم.
محمدی اظهار داشت: ما سال گذشته ابراهیمی و میرزایی را کنار گذاشتیم و یکسال زیر فشار بودیم همه دیدند در رقابتهای جهانی یزدانی را کنار گذاشتیم ولی آنچنان در گوانگجو درخشید و وی می تواند سال ها یک مهره کارآمد برای ما باشد.
وی با اشاره به اینکه شرایط کشتی آزاد و فرنگی متفاوت است ادامه داد: هدف ما در نهایت رقابتهای المپیک 2012 لندن است و البته باید سال آینده در مسابقات جهانی استانبول سهمیه کامل را کسب کنیم.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: کشتی ما در مسیر رشد قرار دارد و سیر صعودی خود را طی می کند و ما در رقابت های آینده کار سختی پیش رو داریم و در نهایت تلاش می کنیم در گام اول با ترکیب خوبی راهی جام جهانی روسیه در اواخر اسفندماه در ماخاچ کالا شویم.
 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون