کارشناسان به کشتی فرنگی نگاه عمیقتری داشته باشند
نباید قهرمانی جهان را فدای جام جهانی کنیم
داور جدی با بیان اینکه اگر کارشناسان به کشتی فرنگی نگاه عمیقی داشته باشند مطمئنا از تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جام جهانی انتظار کسب عنوان قهرمانی را نخواهند داشت گفت: ما نباید مسابقات جهانی استانبول را فدای جام جهانی بلاروس کنیم.
این مربی سازندهی کشتی فرنگی اردبیل در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: درست است که ما مسابقات جام جهانی بلاروس را پیش رو داریم و به عنوان قهرمان دورهی قبل در این مسابقات شرکت میکنیم ولی نباید این نکته را فراموش کنیم که مسابقات قهرمانی جهان استانبول در پیش است و ما نباید این رقابتها را فدای جام جهانی کنیم. به هرحال باید به کشتی فرنگی نگاه عمیقتری داشت، آنچه که امروز برای ما اهمیت دارد کسب عنوان قهرمانی جهان و همچنین کسب مدال در المپیک لندن است پس باید از هماکنون به فکر پشتوانهسازی برای آن مسابقات بود.
وی ادامه داد: برای ادامه موفقیتهای کنونی باید بحث پشتوانهسازی و جوانگرایی را جدی بگیریم.
داور جدی با بیان اینکه عدم اعزام سوریان و علیاکبری به مسابقات جام جهانی کار درستی از سوی کادر فنی تیم ملی است اظهار داشت: نباید این مسابقات را خیلی جدی بگیریم ما سال سختی را پشت سر گذاشتیم و سال سختتری را پیش رو داریم کشتیگیران کلیدی ما خسته هستند و ما باید به آنها استراحت دهیم تا برای مسابقات سال بعد آماده شوند نباید اجازه دهیم که آنها در طول یکسال بیش از یک بار وزن کم کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای فدراسیون کشتی و خصوصا تیم ملی کشتی فرنگی آرزوی موفقیت میکنم. هرچه تیم ملی افتخار آفرینی بیشتری را داشته باشد ما نیز به عنوان مربیان کشتی فرنگی سربلندتر خواهیم شد.
رقابتهای جام جهانی کشتی فرنگی با حضور ده تیم برتر دنیا روزهای 30 بهمن و اول اسفندماه در شهر مینسک پایتخت بلاروس برگزار میشود.
برچسب ها :