آموزش به مربیان و کشتیگیران 10 شهر استان گیلان
حسین ملاقاسمی دارنده مدال نقره جهان روزهای 17 تا 26 آذرماه با سفر به استان گیلان به آموزش کشتیگیران و مربیان شهرهای مختلف استان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی روزهای 17 تا 19 آذرماه در سالن شهید رجایی شهر رشت به ارزیابی مربیان استان و رفع اشکالات فنی کشتیگیران پرداخت.
بر این اساس وی عصر 19 آذرماه در شهرهای فومن، ماسوله و صومعه سرا حاضر شد و روز 20 آذرماه نیز به لنگرود رفت. ملاقاسمی روز 21 آذرماه به آموزش مربیان دیلمان و سیاهکل پرداخت و روز 22 آذرماه نیز در شهرستان لاهیجان حاضر شد و روزهای سه شنبه و چهارشنبه نیز در شهرهای تالش و آستارا حضور یافت و ضمن ارزیابی عملکرد مربیان و سالنها به آموزش مربیان، رفع اشکال و استعدادیابی پرداخت.
کارشناس و مدرس انستیتو بینالمللی کشتی ایران روز جمعه 26 آذرماه نیز جلسهای را با امانی رییس و دیگر اعضای هیأت برگزار و راهکارهای توسعه کشتی استان را بررسی کردند.
برچسب ها :