ناصر نوربخش اعلام کرد:

چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۹ 11:41

برگزاری اردوهای شناسایی تیم کشتی فرنگی جوانان بعد از اتمام سوگواری سالار شهیدان

برگزاری اردوهای شناسایی تیم کشتی فرنگی جوانان به بعد از ایام محرم و سوگواری سالار شهیدان موکول شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، پیش از این سرپرست تیم کشتی فرنگی جوانان اعلام کرده بود که اردوی شناساییی فرنگی‌کاران جوان با حضور بیش از 50 کشتی‌گیر از 10 آذرماه سال جاری در محل خانه‌ی کشتی تهران برگزار خواهد شد ولی ناصر نوربخش سرمربی تیم ملی اعلام کرد که در جلسه‌ای که با رییس فدراسیون کشتی داشته است مقرر گردیده تا پس از ایام محرم و سوگواری امام حسین (ع) این اردوی شناسایی با همان تعداد نفرات برگزار شود.
گفتنی است بنا بر اعلام ناصر نوربخش قرار است این اردوی شناسایی در دو مرحله که در هر مرحله آن 25 فرنگی‌کار حضور خواهند داشت انجام پذیرد و در این اردوها نیز مربیان از نفرات دعوت شده به اردو انواع تست‌های آمادگی و فنی را به عمل خواهند آورد.
در پایان این دو اردو نیز در حدود 20 تا 30 نفر از فرنگی‌کاران مدنظر کادر فنی شناسایی شده و در اردوهای بعد نیز به دعوت سرمربی تیم ملی به تمرین خواهند پرداخت.

 



برچسب ها :