امیر علی‌اکبری:

یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹ 11:39

در گوانگجو ضعف‌های پنهان خود را کشف کردم
در جهانی بعدی آنقدر از حریفانم امتیاز می‌گیرم که دیگر جای هیچ حرف و حدیثی نباشد

امیر علی‌اکبری پس از بازگشت از بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: هرچند در این مسابقات شکست خوردم و به نتیجه‌ی دلخواه نرسیدم اما همین باخت‌ها باعث شد تا من ضعف‌هایی از خودم را کشف کنم که اگر به مدال طلا می‌رسیدم هرگز نمی‌توانستم آن‌ها را پیدا کنم.
دارنده‌ی مدال طلای قهرمانی جهانی مسکو در وزن 96 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: در بازی‌های آسیایی چین متوجه شدم که حداقل تا چند سال آینده نباید در وزن 120 کیلوگرم کشتی بگیرم به همین خاطر در نهایت پس از صحبت‌هایی که با محمد بنا انجام دادم تصمیم گرفتم که دیگر به وزن 120 کیلوگرم نروم. من تا پایان المپیک لندن در همین وزن 96 کیلوگرم باقی خواهم ماند و امیدوارم در این وزن هم دومین مدال طلای جهان و هم اولین مدال خوش‌رنگ المپیک خود را بگیرم. بعد از بازی‌های آسیایی کشتی‌هایم را بارها آنالیز کردم و در آن اشکالاتی را پیدا کردم که شاید اگر تا فینال هم به راحتی بالا می‌آمدم بازهم نمی‌توانستم آن را پیدا کنم.
وی افزود: این مسابقات تجربه‌ی خوبی برای من شد در این رقابت‌ها هرچند 20 کیلوگرم از سایر حریفانم سبک‌تر بودم ولی از لحاظ فنی و بدنی کم نیاوردم و حتی در کشتی آخرم 6 دقیقه تمام مقابل حریفم مبارزه کردم و او فقط دفاع کرد.
علی‌اکبری با بیان اینکه وی در جریان کشتی‌اش با حریف قزاقستانی به روی تشک هیچ خطایی نکرده است تصریح کرد: من تا زمانی که روی تشک مسابقه بودم هیچ اعتراضی نداشتم حالا شاید در بیرون تشک مسابقه اعتراضی هم کردم ولی این مربوط به بیرون از تشک مسابقه بود و فکر نمی‌کنم که ربطی به داوران آن مسابقه داشته باشد که به خاطر آن مرا جریمه و یا از مسابقه دادن محروم کنند.
فرنگی‌کار وزن 96 کیلوگرم تیم ملی بزرگسالان در پایان خاطرنشان کرد: تا مسابقات قهرمانی جهان سال آینده ضعف‌هایی که پیدا کردم را برطرف می‌کنم و با آماده‌ترین شرایط راهی مسابقات خواهم شد البته این به آن شرط خواهد بود که مربیان از عملکرد من راضی باشند و دوبنده‌ی تیم ملی را به من بدهند دیگر به کسی اجازه نمی‌دهم که حق مرا ضایع کند و در هر مبارزه‌ی خودم آنقدر از حریفم امتیاز خواهم گرفت که داوران جرأت نداشته باشند در کار من مشکلی را ایجاد کنند.



برچسب ها :