داغستان با غلبه بر روسیه قهرمان شد
جایزه 100 هزار دلاری رقابتها
رقابتهای بینالمللی کشتی جام بین قارهای روزهای پنجشبنه و جمعه و با حضور یازده تیم در دو گروه در شهر خاساویورت جمهوری داغستان روسیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این رقابتها که در گروه اول تیمهای روسیه، باشگاه زسکا، کره جنوبی، آمریکا، بلاروس و گرجستان حضور داشتند در پایان تیمهای روسیه و باشگاه زسکا روسیه با پیروزی مقابل حریفان خود به دور پایانی راه یافتند. در گروه دوم این رقابتها نیز که تیمهای داغستان، آذربایجان، بلغارستان، ترکیه و اوکراین حضور داشتند تیمهای داغستان و آذربایجان با پیروزی در سه دور به دیدار نیمهنهایی راه یافتند.
به این ترتیب در دیدار پایانی تیم داغستان موفق شد با نتیجه 5 بر 2 روسیه را شکست دهد که نریمان اسرافیلوف و الدار نظمالدین اف از روسیه در اوزان 55 و 66 کیلوگرم پیروز شدند در حالی که بختیار احمداف، عبدالسلام قادساف و ماخاچ مرتضی علییف از کشتیگیران پیروز تیم داغستان بودند در دیدار ردهبندی نیز تیم آذربایجان با نتیجه 5 بر 2 مغلوب باشگاه زسکا روسیه شد.
در پایان این رقابتها به ترتیب به تیمهای اول تا سوم 50، 30 و 20 هزار دلار جایزه نقدی اهدا شد.
برچسب ها :