رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان- روسیه

شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ 21:49

عرفان امیری به مقام پنجم دست یافت

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در وزن 96 کیلوگرم عرفان امیری پس از استراحت در دور نخست در دور دوم دولت شابانبای از قراقستان را با نتایج 1- صفر و 2- 1 شکست داد. امیری در دور سوم جیمز برگمن از آمریکا را با نتایج 2-1 و 4-2  مغلوب کرد. امیری در دور چهارم به مصاف آنتونیو بابتیستا از کوبا رفت و توانست این کشتی‌گیر را در دو تایم و با نتایج 1- صفر و 1-1 شکست دهد. امیری در مرحله نیمه‌نهایی مقابل حاجی مراد گاتسالوف از روسیه در دو تایم و با قرعه کلینچ شکست خورد و به دیدار رده‌بندی راه یافت وی در دیدار رده‌بندی در دو تایم و با نتایج 1- 3 و 1- 4 مغلوب گئورگی گوگشلیدزه از گرجستان شد و به مقام پنجم دست یافت.

 

بدین ترتیب در پایان روز دوم رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در وزن 60 کیلوگرم بسیک کودوخوف از روسیه قهرمان شد، واسیلی فدروشین از اوکراین دوم شد و سید مراد محمدی از ایران و زلیم خان حسین‌اف از آذربایجان مشترکا سوم شدند.


در وزن 84 کیلوگرم میهایل گانف به مقام قهرمانی دست یافت، زوربک سوخیف از ازبکستان دوم شد و سوسلان کتسویف از روسیه و سالاس پرز از کوبا مشترکا سوم شدند.


در وزن 96 کیلوگرم ختاگ گازیموف از آذربایجان قهرمان شد،‌ حاجی مراد گاتسالوف دوم شد و گئورگی گوگشلیدزه از گرجستان و الکسی کورپیانکوف از قرقیزستان مشترکا سوم شدند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون