ملیپوشان نیاز به آرامش دارند
وظیفه ما حمایت از کادر فنی است
نایب رییس هیأت کشتی مازندران گفت: در آستانه رقابتهای جهانی مسکو کشتیگیران و اعضای کادر فنی تیم ملی نیاز به آرامش دارند.
سلمان قادری نایب رییس هیأت کشتی مازندران در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: برای بررسی جوانب یک موضوع باید تمامی جوانب امر را در نظر گرفت و سپس در مورد آن اظهار نظر کرد.
وی ادامه داد: به همین دلیل و با توجه به اینکه در آستانه رقابتهای جهانی تیم ایران نیاز به آرامش دارد ترجیح میدهیم در مورد مسئله رضا یزدانی هیچ اظهار نظری نکنیم تا ملیپوشان با آرامش برای ایران افتخارآفرینی کنند.
قادری در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه ما حمایت از اعضای کادر فنی تیمهای ملی جدا از بحث شخصی و با نگاه ملی است و از طرفی من در این مدت با هیچ رسانهای در مورد مشکل کادر فنی تیم ملی و یا نوع رفتار آنها با کشتیگیران اظهار نظری نکردهام زیرا به عنوان شخصی که در بدنهی کشتی هستم میدانم باید با یک دید ملی به قضایا نگاه کرد تا کشتی در کمال آرامش در رقابتهای جهانی به موفقیت برسد.
برچسب ها :