شهید امیرحسین صفادوست و شهید محمد رجبی
شهید امیرحسین صفادوست و شهید محمد رجبی از کشتی گیران استان همدان بودند که در جریان تجاوزات و حملات دشمن صهیونیستی، آمریکایی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، شهید امیرحسین صفادوست در بیستم اسفندماه ۱۴۰۴ در جریان رویارویی با نیروهای رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه مریوان به فیض شهادت نائل آمد. او که در راه آرمانهای بلند خود قدم در میدان مبارزه گذاشته بود، در اثر شدت انفجار به ملکوت اعلی پر کشید و پیکر مطهرش در این مسیر جانفدا، آسمانی شد.
امیرحسین جوانی باایمان و شجاع بود که تنها یک ماه از پیوند ازدواجش میگذشت، اما عشق به شهادت چنان در وجودش ریشه دوانده بود که هیچ دلبستگی دنیایی نتوانست مانع گامهای استوارش شود. او همیشه با اشتیاق از آرزوی قلبیاش میگفت و آرزو داشت همچون الگوی خود، حاج قاسم سلیمانی، به وصال معبود برسد؛ عهدی که سرانجام به آن پایبند ماند و جاودانه شد.
او از علاقهمندان جدی ورزش کشتی بود و این رشته را همراه با برادرش به صورت حرفهای و مستمر دنبال میکرد. پیوند عمیق برادرانه میان آنها، حتی در میدان کشتی نیز نمایان بود؛ جایی که با وجود تمرینات جدی، هرگز حاضر نمیشدند یکدیگر را به سختی زمین بزنند و همواره مراقب همدیگر بودند. یاد و خاطره این شهید سرافراز و روحیه پهلوانیاش برای همیشه ماندگار خواهد بود.
شهید محمد رجبی در جریان حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به منطقه صالحآباد بانه، به درجه رفیع شهادت نائل آمد و نام خود را در زمره شهدای راه حق ثبت کرد. او که با شجاعت و ایثار در میدان حضور داشت، جان شیرین خود را در راه دفاع از امنیت این سرزمین فدا کرد و به دیدار پروردگار شتافت.
محمد مردی بهغایت خونسرد و در عین حال خونگرم بود که همواره با گشادهرویی با اطرافیان برخورد میکرد. متانت و احترام عمیق او به همه، چه کوچک و چه بزرگ، از وی شخصیتی محبوب و قابلاحترام ساخته بود. او با اخلاق حسنه و منش انسانیاش، در قلب تمامی دوستان و آشنایان جای داشت و الگویی از آرامش در سختترین شرایط بود.
علاوه بر ویژگیهای اخلاقی برجسته، او شیفته و علاقهمندِ پرشور ورزش کشتی بود و این رشته پهلوانی را با تمام وجود دنبال میکرد. پیگیری مستمر و عشق او به کشتی، تنها یک سرگرمی نبود، بلکه بازتابی از روحیه سلحشوری و استقامت درونیاش در زندگی بود. یاد و نام این شهید عزیز، بهعنوان ورزشکاری بااخلاق و مردی شریف، همواره در ذهنها زنده خواهد ماند.
برچسب ها :