علیرضا دبیر: به دنبال نمایش دادن نباشیم، آیندگان درباره کار ما خواهند گفت
افزایش باشگاه های کشتی در دستور کار باشد
هشتمین سمینار هیئت های کشتی سراسر کشور صبح امروز چهارشنبه 4 بهمن ماه در محل سالن کنفرانس فدراسیون کشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی صحبت هایی را در ابتدای این سمینار بیان داشت و در ادامه روسای هیئت های کشتی نقطه نظرات، پیشنهادات و دغدغه های خود را عنوان کردند.
صحبت های رئیس فدراسیون کشتی به شرح زیر است:
- هیئت های کشتی ما جزء بهترین هیئت های تاریخ کشتی ایران هستند، اما از یکی دو هیئت گله مندیم
خدا را شکر کشتی روز به روز در حال پیشرفت و رشد است و هیئت های کشتی استان های ما جزء بهترین های تاریخ کشتی ایران هستند اما از یکی دو هیئت گله مندیم.
این را بدانیم که در کار کشتی همه چیز به یک شخص ختم نمی شود و همه برای خدمتگزاری به کشتی آمده ایم و باید خود را برای کشتی خرج کنیم. اگر اینگونه نباشد پیشرفتی حاصل نمی شود.
- جایگاه کشتی خیلی بالاست و قهرمانان آن نیز باید دیده شوند
به امید خدا کشتی باید در همه استان ها بیاید بالا، استاندار و شهردار و سایر مسئولان نیز می توانند به بالا آمدن کشتی و جایگاه آن کمک کند. رئیس هیئت ما باید این هنر را داشته باشد که از ظرفیت های موجود به خوبی استفاده کند و باید به دنبال آن باشیم که قهرمانان و مدال آوران کشتی نیز آنطور که شایسته این جایگاه است، دیده شوند..
- در چهار سال گذشته 276 خانه کشتی به کشور اضافه شده است و روند افزایش آن فوق العاده است
با رایزنی هایی که فدراسیون انجام داد و روسای هیئت کشتی استان های مختلف پیگیر بوده اند، 276 خانه و سالن کشتی به ظرفیت تمرینی کشتی کشور اضافه شد اما اعتقاد دارم که با تلاش بیشتر روند افزایش آن فوق العاده خواهد شد.
فدراسیون در مناطق مختلف تهران سالن هایی را از شهرداری گرفته و مورد بازسازی و تجهیز کامل قرار داده است و این سالن ها را در اختیار مربیان خوب از جمله غلامرضا محمدی، علیرضا رضایی، غلامعلی محمدنژاد و ... قرار داده ایم و امیدوارم که این کار در سراسر کشور و استان ها نیز انجام شود.
- به دنبال راه اندازی باشگاه ها در محلات و افزایش جمعیت کشتی گیر باشیم
به دنبال این باشیم که باشگاه ها را در مناطق کم برخوردار و مناطق مستعد راه اندزای کنیم، کار سختی نیست. یک سالن کشتی می تواند در یک سوله به 2 تخته تشک، دوش، سرویس بهداشتی، رختکن و دفتر مدیریت تجهیز شود و بسیاری از آسیب های اجتماعی با جذب جوانان به ورزش جمع می شود.
البته اعتقاد دارم که در سالن کشتی نباید ورزش های دیگر برگزار شود و باید مختص کشتی باشد تا خروجی کار بالا برود.
تمام هدف از راه اندازی باشگاه های کشتی، افزایش جمعیت کشتی گیری است و اگر جمعیت کشتی گیر بالا بیاید، تیم های ملی ما قوی می شوند و جایگاه کشتی بالا می رود.
- هدف ما از جذب جوانان به کشتی آشنایی آن ها با مرام و منش پوریای ولی و آقاتختی است
ما در برابر کشتی گیران مسئول هستیم، نباید فقط به دنبال ساخت و ساز باشیم، بلکه باید به فکر آینده کشتی گیران باشیم و آن ها را هدایت کنیم و مسیر درست را به قهرمانان آینده نشان دهیم.
همانطور که برای فرزندان خود وقت می گذارید، باید برای کشتی گیران هم وقت بگذارید. کشتی گیران در باشگاه ها باید مرام و منش پهلوانان بزرگ این سرزمین از جمله پوریای ولی و تختی را فرا بگیرند و در آینده فرد مفیدی برای جامعه باشند.
- نقش مربیان در کشتی بسیار مهم است
ساخت خانه کشتی و باشگاه وظیفه فدراسیون و هیئت ها نیست چراکه ردیف بودجه ای برای این کار نداریم اما نمی توانیم بی تفاوت باشیم و وظیفه ما بالا بردن سطح و جایگاه کشتی است و باید این موضوع را نیز دنبال کنیم.
اگر باشگاه زیاد شوند، مربیان بیشتری هم پای کار ما می آیند و در نهایت این به نفع کشتی کشور تمام می شود.
اما این مربیان هستند که کار کشتی را جلو می برند. پس باید به سمت ارتقاء دانش فنی آن ها برویم از سوی دیگر باید مربیان اخلاق مدار را مدنظر قرار دهیم و تمامی این ها در نهایت منجر به پیشرفت کشتی خواهد شد.
- بار ورزش ایران را کشتی به دوش می کشد
همانطور که تاریخ نشان داده، بار ورزش ایران را در المپیک ها و مسابقات مهم بر روی دوش کشتی است و به خاطر همین موضوع ما و هیئت ها باید تمام تلاش خود را انجام دهیم. نباید بگوییم نمی توانیم یا بودجه نداریم. باید فعالیت کنیم و با کسب نتیجه جواب خوب برای مردم داشته باشیم.
- بر اساس طرح توسعه کشتی، طرح و برنامه داشته باشید
هر استان برای خود برنامه ای داشته باشد، ما با دانشگاه شریف نشستیم و چالش ها و مشکلات را درآوردیم و طرح توسعه کشتی برای 8 سال تدوین شد، شما هم باید یک کارگروه داشته باشید از ظرفیت های استانداری، شهرداری و سایر سازمان ها و نهادها استفاده کنید و بر اساس طرح توسعه کشتی، طرح و برنامه داشته باشید.
ما در ساخت فضاهای کشتی توجیه اقتصادی و فرهنگی را درنظر گرفته ایم و شما نیز در ساخت فضاهای کشتی باید توجیه اقتصادی و فرهنگی داشته باشید.
- کارت ملی کشتی می تواند یک هویت و شناسنامه برای کشتی گیران و جامعه کشتی باشد
کشتی گیران را ملزم کنید در سامانه کشتی ثبت نام کنند و مسابقات استانی را هم با این کارت برگزار کنید. همه باید کارت داشته باشند و این کارت می تواند یک هویت و شناسنامه برای جامعه کشتی در کشور باشد.
با این کار آمار کشتی گیران بدستان می آید و می دانید که برای آن ها چه کارهایی باید بکنید. الان ما بالای 400 هزار نفر کشتی گیر در سطح کشور داریم اما آما آن ها به صورت رسمی کمتر است.
آمار کشتی گیران در دستتان دارید و می دانید که برای این جامعه چه کنید، الان ما بالای 500 هزار نفر کشتی گیر هستیم اما آمار آن ها به صورت رسمی کمتر است.
- یک ریال کشتی را به مفت هیچ کس نمی دهیم و به خاطر این ناسزا می خوریم
در کار با کسی تعارف نداریم و سیاسی کاری هم نمی کنیم. از روز اول که به فدراسیون کشتی آمدیم، به دنبال بالا بردن جایگاه کشتی بودیم و اعتقاد داشتیم که کار را باید اول خدا ببیند و بعد مردم حس کنند و اگر کسی خواسته های نامتعارفی داشت محکم ایستاده ایم و یک ریال کشتی را مفت به هیچ کس نخواهیم داد. یکسری آد مها که از کشتی دور کرده ایم به دنبال باج گرفتند بودند که ما به هیچ عنوان از حق کشتی گیران و قهرمانان نمی گذریم.
- با کار اجرا به دنبال جهان پهلوان شدن نیستیم، حرف خورده ایم، اما هدف بالا بردن کشتی است
اگر کار اجرا می کنیم برای نمایش نیست و با این صندلی به دنبال جهان پهلوان شدن نیستیم، برای کشتی حرف خورده ایم اما هدف بالا بردن کشتی است.
- تختی اگر آقا تختی شد، اخلاص داشت و خدا به او عزت داد
آقا تختی، خودش بود، یک جوان 36 ساله که در کارهایش اخلاص داشت، خدا کارها و اعمال او را دید و پیش مردم به او عزت داد. نمی شود با کارهای نمایشی خودمان را نشان دهیم. تاریخ نشان داده که چه کسانی کار کرده اند و در این دنیا مهمان هستیم و خواهیم رفت. در مورد عملکرد ما نیز آیندگان قضاوت خواهند کرد.
- سالن همایش ضرغام و کمپ تیم های کشتی، یک درآمد پایدار برای کشتی است
سالن همایش شهید ضرغام با ضرفیت بیش از 1100 نفر را راه اندازی کردیم. این سالن به درآمدزایی رسیده است. کمپ تیم های ملی کشتی نیز میزبان کشتی گیران خارجی است که از آن هم کسب درآمد می شود. در کل تمامی فضاهایی که فدراسیون کشتی ساخته هرکدام پیوست اقتصادی دارد و این ها همه یک درآمد پایدار برای کشتی است.
اگر به قهرمانان کشتی کشور کمک کرده ایم از درآمدزایی ها بوده است و اعتقاد داریم که جایگاه و شأن کشتی بالاتر از این ها است.
به مدال آوران خود جوایز نقدی و حقوق 30، 15 و 10 میلیونی ماهانه می دهیم، همه این ها از آورده های کشتی است.
- سال های قبل، در قهرمانی کشور یک کشتی گیر رده اول کشتی نمی گرفت.
سال های پیش مسابقات قهرمانی کشور از رونق افتاده بود، اما در چند سال گذشته سطح مسابقات بالا رفته، امسال در قم سطح مسابقات از رقابت های قهرمانی آسیا بالاتر بود و کمبود سالن خوب به دید آمد. این مسابقات باعث شد تا قول تکمیل سالن 6 هزار نفری را بدهند و آن پیگیری کنند.
- برگزاری مسابقات، باعث رشد کشتی در استان ها می شود
از هیئت هایی که در کار زیرساخت حرکت کرده اند تشکر می کنم، سالن های کشتی، ذخیره کشتی استان هستند اما برای ویترین کشتی استان هم وقت بگذارید.
تا مسابقه نگذارید و قهرمانان بزرگ به شهرتان نیایند کار دیده نمی شود اگر یک کشتی گیر خوب در استان شما کشتی بگیرد، باعث انگیزه در سایر جوانان می شود.
اگر در برگزاری اردوها و مسابقات فعال باشید کشتی در استان شما رشد بیشتری می کند. به شما می گوییم که اگر مسابقات را فدراسیون در تهران برگزار کند درآمدزایی خوبی از آن دارد، اما می خواهیم استان ها دیده شوند، برگزاری مسابقات سخت است اما می توان با سازمان ها رایزنی کرد و کمک گرفت.
- کشتی موتور محرک ورزش ایران است
کشتی می تواند با کار کردن، ورزش ایران را هم به حرکت در بیاورد. شما می توانید با تلاش و کار سخت، الگویی برای دیگر رشته ها باشید.
در ادامه رؤسای هیئت های کشتی نیز در مورد برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در رده های سنی مختلف، اردوهای تیم های ملی به صورت مفصل صحبت کردند.
مشکلات مربیان با انستیتو کشتی، توسعه باشگاه های کشتی در استان ها، کارت ملی کشتی و ... از دیگر موضوعات مطرح شده در این سمینار بود.
برچسب ها :