علیرضا سرلک:

دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ 09:30
سخت ترین حریفم در مسابقات جهانی خودم هستم
علیرضا سرلک گفت: سخت ترین حریفم در رقابت های جهانی نروژ خودم هستم.

علیرضا سرلک نماینده وزن ۵۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد در رقابت های جهانی نروژ در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد شرایط خود و وضعیت اردوهای تیم ملی گفت: در کل شرایط اردو ها بسیار خوب است، آمادگی بالایی داریم و کشتی‌گیران با توجه به هر وزن بین مربیان تقسیم شده اند تا بتوانند به وزن ایده‌آل خود برسند.

وی در خصوص برنامه تمرینی گفت: مربیان تمرینات بروز دارند، حریفان را هر روز آنالیز می کنیم و من اگر قرار باشد تمریناتی مختص خودم انجام دهم، با هماهنگی مربیان خواهد بود.

سرلک در خصوص حضورش در مسابقات جهانی گفت: اولین سال است که در مسابقات جهانی بزرگسالان حاضر می شوم اما شناخت کافی روی حریفانم دارم و وزنم هم نرمال است. آمادگی کامل برای حضور در این مسابقات دارم  و هرشب فیلم حریفانم را می‌بینم و همه آنها را آنالیز می کنم. به نظرم سخت‌ترین حریفم در این رقابت‌ها خودم هستم چون اگر روی افکارم پیروز شوم می توانم برای مسابقات آماده شوم.

آزادکار ۵۷ کیلو کشورمان در خصوص حضور مربیان سازنده در تیم‌های ملی گفت: کار بسیار خوبی است که فدراسیون انجام داده الان میانگین سنی مربیان به شاگردانشان بسیار نزدیکتر شده و ما هم از لحاظ روحی و روانی و هم از لحاظ فنی با مربیان سازگاری کافی داریم. کادرفنی قبلی هم بسیار خوب بود اما کادرفنی جدید هم با تمرینات متفاوت و بروز می تواند در تیم ملی به ما کمک کند،کلا هر کسی که به عنوان سرمربی انتخاب شود می‌خواهد تیمش بهترین نتیجه را بگیرد و این موضوع هم در مورد پژمان درستکار صادق است.

وی در خصوص مسابقات انتخابی گفت: به نظرم تمامی مدعیان در مسابقات انتخابی تیم ملی حضور داشتند. کشتی‌گیران در ایران روی هم شناخت کافی دارند و این موضوع رسیدن به تیم ملی را  بسیار سختی می کند اما من با آمادگی کامل داشتم در این مسابقات شرکت کردم و توانستم نماینده وزن ۵۷ کیلو در تیم ملی شوم.

علیرضا سرلک در پایان در خصوص مسابقات لیگ برتر کشتی که قرار است بعد از مسابقات جهانی برگزار شود گفت: تمام تمرکزم فعلاً روی مسابقات جهانی نروژ است بعد از مسابقات جهانی می‌خواهم در خصوص لیگ تصمیم بگیرم، انشاءالله تیم خوبی با من قرارداد ببندد تا کمک هزینه ای برای گذران زندگی داشته باشم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد جوانان پیش از حضور در رقابت های قهرمانی آسیا، قرقیزستان (گزارش تصویری)
به منظور حضور در رقابت های قهرمانی آسیا در قرقیزستان،
مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی کشتی گیران (گزارش تصویری)
دکتر محمدصادق باطنی : کشتی، پرچم‌دار فرهنگ پهلوانی ملت ایران است
علیرضا دبیر در مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی‌گیران: جنایت‌های رژیم صهیونیستی نباید به فراموشی سپرده شود
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رونمایی از فصل اول پویانمایی «کشتی‌گیران» در فدراسیون کشتی
در قالب یک برنامه فرهنگی،
تیم ملی کشتی فرنگی جوانان اعزامی به رقابت های قهرمانی آسیا - قرقیزستان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا - قرقیزستان
رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
جوانان ایران آماده دفاع از عنوان قهرمانی آسیا
رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان