سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ 07:41
حفظ حرمت ها جزئی از منش کشتی است
باید قدر پیشکسوتان و بزرگترهای خود را بدانیم
بهرام مشتاقی گفت: یکی از منش ها و اخلاق جوانمردی در کشتی حفظ حرمت ها است.

بهرام مشتاقی پیشکسوت کشتی فرنگی و سرپرست اسبق تیم ملی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی فقط به مبارزه و برد و باخت خلاصه نمی شود و اگر اینطور بود بسیاری از رشته های مبارزه ای وجود دارد.

وی ادامه داد: کشتی و کشتی گیری در فرهنگ مردم ایران جا دارد و یک کشتی گیر را بیشتر از آنکه به مدالش بشناسند به بزرگمنشی و اخلاق می شناسند و لقب پهلوان قطعا به خاطر کشتی گیری به یک فرد داده نمی شد بلکه به خاطر دفاع از مظلوم و حفظ حرمت ها و داشتن روحیه جوانمردی بود.

مشتاقی تصریح کرد: در کشتی حفظ حرمت و احترام به بزرگترها بسیار سفارش شده و به همین منظور نیز باید جایگاه پیشکسوتان حفظ شود.
وی ادامه داد: البته فدراسیون کشتی نیز در چند وقت اخیر با دعوت از جمعی از پیشکسوتان نسبت به تجلیل و تقدیر از آن ها اقدام کرده که من این کار را بسیار می پسندم و به نظرم کار بسیار ارزشمندی است.

دارنده مدال طلای بازی های آسیایی گفت: اینکه بعد از سال ها یادی از یک پیشکسوت کشتی می شود، هم باعث ایجاد دلگرمی برای آن پیشکسوت و هم ایجاد انگیزه برای جوان ها می شود که فراموش نمی شوند.

مشتاقی در پایان تصریح کرد: افراد زیادیی از گذشته تا بحال برای کشتی کشور زحمت کشیده اند و هرکس به اندازه توانایی های خود تلاش کرده تا کمکی به کشتی کرده باشد و باید قدردان زحمات آن ها باشیم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

نتایج رقابت های پنج وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان (تاکنون)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
شرایط انتخابی درون اردویی اوزان 55 و 63 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد
علی اکبر جیرسرایی: مسابقات کشتی آزاد پیشکسوتان 25 تیرماه برگزار می شود
پخش زنده رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا
گزارش اخبار سیما از مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی گیران (فیلم)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
امیرحسین زارع: باید از شهدا الگوبرداری کنیم و برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم (فیلم)