صادق گودرزی: حضور در قهرمانی آسیا را در پیش داریم

یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ 11:21
اردوی مشهد بسیار سازنده بود
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: اوایل خردادماه برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا راهی کشور ویتنام خواهیم شد.
صادق گودرزی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد اردوی این تیم در شهر مشهد مقدس گفت: اردوی بسیار خوب و سازنده ای داشتیم و کشتی گیران هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ معنوی شرایط خوبی را پشت سر گذاشتند.
وی ادامه داد: جا دارد از یکی از حامیان خوب کشتی کشور، حاج علی معینی پور به جهت میزبانی این اردو نهایت تشکر را داشته باشم چراکه شرایط اسکان، تغذیه و تمرینات ما در مشهد بسیار عالی بود.
گودرزی تصریح کرد:‌ به دلیل همزمانی اردوی ما با تیم بزرگسالان یک جلسته تمرین مشترک را به جهت بالا بردن روحیه کشتی گیران با بزرگسالان داشتیم که خیلی برایمان مفید بود.
دارنده مدال نقره المپیک در مورد وضعیت آزادکاران نوجوان گفت: به دلیل شرایط جنگ ما چند اردو و حضور در رقابت های بین المللی جام پیروزی که بهترین تورنمنت این رده سنی در جهان است را از دست دادیم و به همین دلیل کمی از برنامه ها عقب هستیم اما در این مدت تمام تلاش خود را کردیم که کشتی گیران به شرایط خوبی برسند.
وی در مورد ادامه برنامه های تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: ما یک اردوی کوتاه را از اول خردادماه برگزار می کنیم و انشاء اله اگر مشکلی نباشد روز 6 خردادماه برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا راهی کشور ویتنام خواهیم شد.
دارنده مدال های نقره و برنز جهان در مورد شرایط کشتی گیران در این مسابقات گفت: همانطور که گفتم درنظر داشتیم تا ملی پوشان را در یک تورنمنت بین المللی محک بزنیم که به دلیل جنگ نشد. این مسابقات اولین رقابت های خارج از کشور ما خواهد بود و یک محک جدی برای ملی پوشان به جهت حضور در رقابت های جهانی آذربایجان است.
گودرزی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر برنامه های فنی برنامه های فرهنگی و معنوی از جمله حضور در حرم مطهر امام رضا (ع) را در مشهد داشتیم تا ملی پوشان از لحاظ روحی، روانی و انگیزشی در شرایط بهتری قرار بگیرند.



برچسب ها :