محمدعلی صنعتکاران:

یکشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ 13:55

یزدانی خرم مقصر نیست

عذرخواهی از ملت یک وظیفه است

Sample Imageیزدانی خرم در شکست کشتی در رقابت‌های المپیک مقصر نیست و کادر فنی که خود من سرپرست همه آن‌ها بوده‌ام باید پاسخگو باشیم.

محمدعلی صنعتکاران نایب رئیس فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در رقابت‌های المپیک 1964 توکیو و 1972 مونیخ نیز کشتی ما با تعداد زیادی از نوابغ خود به ترتیب تنها 2 مدال  و یک مدال برنز بدست آورد. و فراموش نکنیم کشتی ما همیشه فراز و نشیب زیادی داشته است به طور مثال ما پس از رقابت‌های المپیک 1964 در رقابت‌های 1965 در غیاب تختی قهرمان دنیا شدیم یا پس از رقابت‌های جهانی 1960 که تنها یک مدال نقره و یک مدال برنز کسب کردیم در مسابقات 1961 یوکوهاما بر سکوی نخست دنیا ایستادیم.

مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: کشتی‌گیرانی که در گذشته عضو تیم ما بوده و در المپیک حضور یافتند همگی مدال‌دار دنیا بودند اما ما در تیم اعزامی به رقابت‌های المپیک کشتی‌گیر سرشناس نداشتیم و من وقتی رقابت‌های انتخابی تیم ملی را در اصفهان دیدم گفتم که کشتی ما برای قرار گرفتن در جاده افتخار نیاز به 6 سال برنامه‌ریزی بلند‌مدت و صحیح دارد.

دارنده مدال طلای رقابت‌های جهانی 1961 یوکوهاما تصریح کرد: من قبل از رقابت‌های المپیک پیش‌بینی می‌کردم یک مدال برنز و یک مدال نقره و یا دو مدال برنز کسب کنیم که بهرحال این امر محقق نشد زیرا معصومی در اثر یک اشتباه مدال خود را براحتی از دست داد و یزدانی نیز در شرایط مسابقه نبود.

دارنده مدال نقره رقابت‌های جهانی 1965 منچستر اظهار داشت: نتایج کسب شده در رقابت‌های المپیک پکن خوشحال‌کننده نیست، مردم از کشتی توقع دارند و این توقع برای ما امیدوارکننده است و عذرخواهی از ملت برای ما یک وظیفه است زیرا نتوانسته‌ایم توقعات را برآورده کنیم، بهرحال نباید توجیه کنیم و در سایه این توجیهات شکست را پنهان کنیم.

دارنده مدال برنز رقابت‌های المپیک 1964 توکیو تأکید کرد: در کشتی فرنگی نیز حساب  ویژه‌ای که روی کسب مدال حمید سوریان می‌شد محقق نشد.

رئیس سابق فدراسیون کشتی ادامه داد: بهرحال ما در کشتی خود از علم ورزش دور هستیم و من نیز به همین دلیل انستیتو کشتی را برای اولین بار تأسیس کردم و معتقدم امروز کشتی‌گیران تحصیلکرده‌ای در ورزش ما حضور دارند و انستیتو کشتی باید با استفاده از این نظرات به مفهوم واقعی خود حرکت کرده و گام‌های رو به جلویی بردارد.

رئیس سابق تربیت بدنی نیروهای مسلح گفت: در هر حال آنچه تاریخ در مورد کشتی ما شهادت می‌دهد این است که در پاره‌ای از مواقع نوابغ کشتی ما توانسته‌اند صاحب مدال طلای المپیک شوند و ما باید با یک برنامه‌ریزی صحیح بر روی کشتی‌گیران جوان دوباره در دنیا آقایی کنیم.

وی افزود: ما در اردوی تیم ملی بازداشتگاه نداشتیم، کشتی‌گیری که می‌خواهد در المپیک برای وطنش کشتی بگیرد باید مانند یک سرباز باشد بهرحال هروقت کشتی‌گیران درخواستی داشتند برای آنها فراهم بود و فدراسیون کشتی نیز بهترین امکانات را برای ما فراهم کرده بود.

وی تأکید کرد: طبق برنامه‌ای که در فدراسیون کشتی هماهنگ شده قرار است کشتی‌گیران جوان در هر وزن 4 تا 5 نفر در هر ماه حداقل 10 روز اردو داشته باشند و ما برای آنها برنامه‌ریزی درازمدتی داریم تا با حفظ این جوانان در آینده از آنها در تیم بزرگسالان استفاده کنیم.

صنعتکاران گفت: من با تغییر مدیریت در فدراسیون کشتی موافق نیستم، بهرصورت فدراسیون بهترین امکانات را فراهم کرده و از بهترین نفرات نیز استفاده کرده و فکر نمی‌کنم تقصیری بر گردن مدیریت فدراسیون باشد.

وی تصریح کرد: تجربه در مربیگری بسیار کارساز است و ما باید در کنار آن از علم ورزش نیز استفاده کنیم بنابراین تلفیق تجربه و علم ورزش می‌تواند به رشد کشتی کمک کرده و ما در این راه قدم‌های محکم‌تری برداریم و من از استفاده از نیروهای با تجربه و جوان در کنار هم استقبال می‌کنم.

صنعتکاران اظهار داشت: یکی از مشکلات کشتی ایران کشتی تهران است، در تیمی که به المپیک رفت حتی یک کشتی‌گیر از تهران نیز حضور نداشت بنابراین باید کشتی تهران پیشرفت کند تا کشتی ایران حرکت رو به جلویی داشته باشد.

وی گفت: با توجه به تقویم فدراسیون کشتی و فیلا تا پایان سال تنظیم شده و این برنامه تا پایان سال 87 و برای رقابت‌های جام جهانی، یادگار امام، جام تختی و رقابت‌های قهرمانی آسیا است و ما دیگر زمانی برای برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور نداشتیم.



برچسب ها :