شاگردان محمد بنا تمرینات خود را در خانه کشتی دنبال می‌کنند/

دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ 10:38

عصر امروز تمرین کشتی

شاگردان محمد بنا دومین مرحله تمرینات خود را برای شرکت در رقابت‌های آسیایی و جهانی در خانه کشتی دنبال می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این اردو از روز شنبه با حضور 36 فرنگی‌کار در خانه کشتی شماره یک آغاز شده است.
بر این اساس فرنگی‌کاران که عصر دیروز تمرین مرور فن و خاک را برگزار کردند عصر امروز دوشنبه تمرین کشتی را زیرنظر محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و دستیارانش برگزار می‌کنند، این تمرینات تا روز جمعه 9 دی ماه دنبال می‌شود.
تیم ملی کشتی فرنگی خود را برای شرکت در رقابت‌های قهرمانی آسیا در کره جنوبی، گزینشی المپیک در قاره آسیا در دهه دوم فروردین ماه و در نهایت رقابت‌های المپیک 2012 لندن آماده می‌کند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی روزهای 18 تا 23 آبان ماه برگزار می شود
آرسن فادزایف: ایران، آمریکا و ژاپن با سرعت شگفت‌انگیزی در حال پیشرفت هستند
بازی های همبستگی کشورهای اسلامی – عربستان
بازی های همبستگی کشورهای اسلامی – عربستان
در جلسه انعقاد تفاهم نامه با بنیاد برکت و ستاد توانمندی محلات کشور مطرح شد:
مراسم امضای تفاهم نامه فدراسیون کشتی با بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و ستاد توانمدسازی محلات کشور (گزارش تصویری)
اردوی تیم ملی کشتی آزاد نونهالان از روز 24 آبان ماه در کرمان برگزار می شود
صبح امروز و در محل فدراسیون کشتی با انجام رسید،
تسلیت جامعه کشتی،
زیر نظر اندیشکده کشتی و در کمپ تیم های ملی؛ (همراه با گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی در استان مازندران در حال پیگیری است
فرانک اشتابلر: تیم فرنگی ایران بهترین تیم حال حاضر جهان است
حرکت زیبای هیئت کشتی استان فارس در لیگ برتر کشتی فرنگی،