عباس کشتی را از14 سالگی در باشگاه ببر تهران زیر نظر حاج عبدالحسین فیلی و حسن سعدیان آغاز کرد و در حالی که تنها 17 سال سن داشت در رقابتهای المپیک 1948 لندن در وزن پنجم به مقام پنجم رسید و البته در رقابتهای المپیک 1952 هلسینکی در وزن هفتم به مقام چهارم رسید و در المپیک 1956 ملبورن نیز در وزن ششم پنجم شد و با حضور در 3 دوره از رقابتهای المپیک رکورد بی نظیری را از خود بر جا گذاشت .
زندی در رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی کشور در سالهای 1328 و 1329 بترتیب به مقام های دوم و اول دست یافت که وی در سال 1328 پس از مرحوم علی غفاری به مقام دوم وزن پنجم رسید .
نام پهلوان عباس از یک سوی دیگر هم در تاریخ کشتی ایران ماندگار شده است و آنهم کسب اولین مدال طلای تاریخ کشتی ایران بهمراه مرحوم جهانبخت توفیق در رقابتهای جهانی 1954 توکیو است که این مدال پس از مدالهای مرحوم نامجو در وزنه برداری بوده است .زندی علاوه بر آن در رقابتهای جهانی 1951 هلسینکی فنلاند در وزن هفتم چهارم شد که از مهمترین رقبای خارجی وی میتوان به یاشار دوغوو آتلی از ترکیه ، هالم و ویلی انگست از سوئد ، نیکولای از بلغارستان و کاستوراموتو از ژاپن اشاره کرد و البته در این سالها صائم اریکان ترکیه ای ، عبدالحسین فیلی و حبیب الله بلور مربیان زندی در تیم ملی بودند .
علاوه بر آن مدال طلای جشنواره بین المللی ورشو در سال 1955، مدال طلای بازیهای آسیایی 1958 و مدال طلای ارتشهای جهان در سن بازنشستگی در سال 1961 در شهر استانبول ترکیه از دیگر افتخارات زندی است .
پهلوان زندی علاوه بر این 3 بار طی سالهای 1333 ، 1334 و 1335 پهلوان ایران شد و صاحب بازوبند پهلوانی شد .
عباس سپس ردای مربیگری بر تن کرد و اولین بار در رقابتهای جهانی 1962 تولیدو امریکا تیم تحت هدایت وی توسط امامعلی حبیبی و منصور مهدیزاده صاحب دو مدال طلا و توسط محمد خادم و غلامرضا تختی صاحب دو مدال نقره شد و در مجموع با 25 امتیاز سوم شد و البته این مربیگری در زمان ریاست کوتاه مدت بلور بر فدراسیون کشتی بود .
زندی در سالهای 1964 و 1968 ودر دو ره آورد المپیک توکیو و مکزیکوسیتی نیز سرمربیگری ملی پوشان را بر عهده داشت که تیم ایران با دو مدال برنز علی اکبر حیدری و محمد علی صنعتکاران در توکیو پنجم شد و در رقابتهای 1968 نیز تیم ایران توسط عبدالله موحد نابغه کشتی ایران صاحب 1 مدال طلا و شمس الدین سید عباسی و ابوطالب طالبی صاحب دو مدال برنز شد و در مجموع تیم ششم شد و این پایان راه زندی در مربیگری کشتی در تیم ملی بود .
عباس زندی سرهنگ بازنشسته ژاندارمری است و هنوز هم عاشق کشتی و صد البته ورزشهای زور خانه ای و کشتی پهلوانی است و در زور خانه قدیمی تهران دیده می شود .
آرزوی سلامتی برای پهلوان زندی داریم .