احتمال حضور شیروانی مراداف در مسابقات قهرمانی روسیه
شیروانی مراداف قهرمان وزن 96 کیلوگرم کشتی آزاد المپیک 2008 پکن از احتمال حضور دوباره خود در میادین کشتی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، این کشتی گیر روس که در مسابقات قهرمانی کشور روسیه پیش از المپیک 2008 پکن از سد حاجی مراد گاتسالوف، قهرمان جهان و المپیک گذشت و به مقام قهرمانی المپیک رسید، پس از مدت ها مصدومیت در سال 2012 نیز اقدام به حضور در رقابت های قهرمانی روسیه کرد اما نتوانست توفیقی کسب کند و پس از آن از میادین کشتی دور بود.
مراداف در مورد حضورش در رقابت های قهرمانی کشور روسیه که 9 تا 7 خردادماه در یاکوتسک برگزار می شود، گفت: در حال حاضر از آمادگی بدنی خوبی برخوردارم و حضورم در این مسابقات 50، 50 است، اما خودم خیلی علاقه دارم تا دوباره شانسم را امتحان کنم.
وی در مورد حضور حاجی مراد گاتسالوف در وزن 97 کیلوگرم خاطر نشان کرد: سن من از گاتسالوف کمتر است اما بهرحال او شخصیت قهرمانی دارد و از سال 2002 در خدمت تیم روسیه است.
برچسب ها :