رقابت های کشتی آزاد قهرمانی بزرگسالان اروپا – فنلاند/

پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۳ 01:08
خنچیگاشویلی و حاجی یف در روز دوم قهرمان شدند
گوی گریف باخت
در روز دوم رقابت های کشتی آزاد قهرمانی بزرگسالان اروپا که از روز سه شنبه در شهر وانتای فنلاند آغاز شده است، مدال های طلا به کشتی گیران گرجستان و آذربایجان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در وزن 57 کیلوگرم ولادمیر خنچیگاشویلی از گرجستان دارنده مدال نقره المپیک در دیدار فینال مقابل گنادی تولبیا کشتی گیر کهنه کار موناکو با نتیجه 5 بر یک به برتری دست یافت و قهرمان شد. در این وزن گاریک بارسیغیان از ارمنستان و زوهیر ایل آراگ از فرانسه مشترکا سوم شدند.

در این وزن 15 کشتی گیر حضور داشتد که شکست سزار اکگول از ترکیه مقابل رستم آمپار از روسیه و آندریف از بلاروس مقابل داکوف از رومانی در مرحله یک چهارم نهایی، پیروزی بارسیغیان از ارمنستان در مرحله شانس مجدد مقابل گابیل علی اف از آذربایجان، و شکست رستم آمپار از روسیه مقابل ولادمیر خنچیگاشویلی و ایل آراگ از فرانسه در مرحله نیمه نهایی و دیدار رده بندی از حوادث مهم این وزن بود.

در وزن 61 کیلوگرم علی حاجی یف از آذربایجان در دیدار پایانی با نتیجه 12 بر 5 بخان گوی گریف از روسیه قهرمان جهان را شکست داد و قهرمان شد.آندری پرپیلیتا از مولداوی و واسیلی شوپتار از اوکراین در این وزن مشترکا سوم شدند.

در وزن دوم نیز 15 کشتی گیر وزن کشی کردند که پیروزی علی یف از آذربایجان مقابل لومتادزه از گرجستان و شوپتار از اکراین برابر آکتاس از ترکیه در مرحله یک چهارم نهایی و الکساندر سومی سورو از آلمان برابر لومتادزه در مرحله شانس مجدد از نتایج مهم رقابت های این وزن بود.

در روز نخست این رقابت ها در وزن 65 کیلوگرم ماگمود قربان علی یف و در وزن 96 کیلوگرم عبدالسلام گادیسوف هر دو از روسیه قهرمان شدند.

همچنین در روز دوم و در رقابت های زنان یوهانا ماتسون از سوئد در وزن 60 کیلوگرم و ماریا گارووا از روسیه در وزن 53 کیلوگرم قهرمان شدند.

نتایج کامل این رقابت ها در این جا قابل دریافت است.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون