از حمایت دکتر عباسی قدردانی می کنم
رسول خادم از نوابغ کشتی ایران و جهان است
محمد بنا سرمایه ملی است
سرپرست فدراسیون کشتی گفت: موفقیت تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در رقابتهای المپیک 2012 لندن و کسب بهترین نتیجه در تاریخ این رقابتها متعلق به تمامی جامعه بزرگ کشتی است.
حجت اله خطیب در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی ایران در رقابتهای المپیک نتیجه بسیار خوبی را به دست آورد 50 درصد مدالها شامل 3 مدال طلا، یک مدال نقره و 2مدال برنز را کسب کرد و 75 درصد مدالهای طلا نیز توسط کشتی بدست آمد.
وی ادامه داد: محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و شاگردانش عملکرد درخشانی در این رقابتها داشتند و علاوه بر شکسته شدن رکورد 40 ساله برای نختسین بار در تاریخ 3 مدال طلا کسب شد ضمن اینکه دیگر فرنگی کاران ما نظیر عبدولی نیز شایستگی کسب مدال را داشتند.
خطیب در مورد شرایط همکاری محمد بنا با فدراسیون کشتی اظهارداشت: بنا یک سرمایه ملی و افتخار جامعه کشتی و ورزش است و ما تمام تلاش خود را بکار می بریم تا از توانمندیهای این افتخار ملی برای کسب موفقیت های چندین باره کشتی فرنگی در دنیا استفاده کنیم.
وی در مورد نتایج آزادکاران در رقابتهای المپیک تاکید کرد: در این مسابقات شاهد مبارزات دیدنی، فنی و ایرانی از سوی آزادکاران کشورمان در لندن بودیم کشتی گیران تیم ایران در این رقابتها با بدترین قرعه های موجود روبرو شدند و حتی گوی ها نیز همراه ملی پوشان نبود.
خطیب ادامه داد: اگر رضا یزدانی با آن مصدومیت ناخواسته روبرو نمی شد تیم آزاد ایران نیز صاحب مدال طلا می شد ولی بهرحال نتیجه کسب شده نتیجه ای خوب و قابل دفاع است.
وی افزود: رسول خادم از نوابغ کشتی ایران و جهان است که از زمان حضور وی شاهد رشد و پیشرفت فنی کشتی گیران هستیم وی با نبوغ مدیریتی خود فضای بسیار آرام و بدور حاشیه ای را برای تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در راه المپیک ایجاد کرد تا کادر فنی و ملی پوشان با فراغ بال در این رقابتها به میدان بروند.
خطیب با اشاره به اینکه فدراسیون کشتی تلاش کرد امکانات را در حد توان برای نمایندگان ایران فراهم کند اظهار داشت: از حمایت های شخص جناب آقای دکتر عباسی وزیر ورزش و جوانان و مجموعه وزارت ورزش و جوانان از فدراسیون کشتی در راه حضور نمایندگان ایران در رقابتهای المپیک لندن قدردانی می کنم، بی شک بدون این حمایت ها موفقیتهای اخیر دست یافتنی نبود.
وی با تقدیر از دکتر عباسی برای انتخاب وی برای سرپرستی فدراسیون کشتی و حمایت های صورت گرفته خاطرنشان کرد: در حال حاضر تیمهای ملی نوجوانان ایران عازم رقابتهای جهانی آذربایجان هستند و در نیمه دوم شهریورماه نیز تیمهای جوانان راهی رقابتهای جهانی تایلند می شوند و تلاش کرده ایم در حد توان امکانات خوبی را با حمایت از وزارت ورزش و جوانان برای این تیمها فراهم کنیم.
برچسب ها :