بازی‌های آسیایی گوانگجو

یکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹ 10:58

مرحله دوم اردوی آزادکاران سه شنبه با تمرین کشتی به پایان می‌رسد
ترکیب نهایی تیم ملی 8 آبان ماه اعلام می‌شود

مرحله دوم اردوی تیم ملی کشتی آزاد به منظور حضور در بازی‌های آسیایی گوانگجو که از روز 18 مهرماه آغاز شده است روز سه‌شنبه به پایان می‌رسد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، تمرین دیروز شنبه کشتی‌گیران صبح و عصر به ترتیب به مرور فن و تمرین کشتی اختصاص داشت. در تمرین عصر که پس از نماز جماعت آغاز شد کشتی‌گیران ابتدا با میانداری صادق گودرزی بدن‌های خود را گرم کردند و در ادامه به صورت دو به دو به تمرین کشتی پرداختند که کادر فنی در حین تمرینات نکات فنی لازم را به کشتی‌گیران گوشزد کردند. در پایان این تمرین کشتی گیران به طناب زدن پرداختند.

کشتی گیران آزادکار وزن 84 و 96 کیلوگرم در آستانه رقابتهای انتخابی روز جمعه 7 آبان ماه به تمرینات اختصاصی البته با هماهنگی کادر فنی پرداختند.

تمرینات آزادکاران عصر امروز یکشنبه به تمرینات میدانی و ترکیبی اختصاص دارد و صبح روز سه‌شنبه با تمرین کشتی مرحله دوم تمرینات تیم اعزامی به بازی‌های آسیایی به پایان می‌رسد. تعدادی از کشتی‌گیران حاضر در رقابت‌های لیگ دسته اول نیز با اجازه مربیان برای همراهی تیم‌های خود اردو را ترک می‌کنند.

ترکیب نهایی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در بازی‌های آسیایی گوانگجو در حالی روز شنبه 8 آبان ماه اعلام می‌شود که حضور کشتی‌گیرانی نظیر مهدی تقوی، صادق گودرزی و فردین معصومی قطعی شده است و کادر فنی ترکیب نهایی این تیم را نیز پس از مسابقات انتخابی روز جمعه در اوزان 84 و 96 کیلوگرم به صورت رسمی اعلام می‌کند.

رقابت‌های کشتی بازی‌های آسیایی گوانگجو روزهای 30 آبان تا 5 آذرماه برگزار می‌شود.



برچسب ها :