بازی‌های آسیایی گوانگجو

یکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹ 10:43

فرنگی‌کاران دیروز تمرینات پرتاب آدمک و کش را در برنامه داشتند
اسامی ملی‌پوشان تا انتهای اردوی سوم اعلام می‌شود

تمرینات مرحله سوم اردوی فرنگی‌کاران اعزامی به بازی‌های آسیایی گوانگجو که از روز 29 مهرماه در محل خانه کشتی تهران آغاز شده است دیروز اختصاص به تمرینات پرتاپ آدمک و کش داشت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این تمرین ابتدا کشتی‌گیران با دویدن و نرمش بدن‌های خود را گرم کردند و سپس با آدمک به مرور فن بالا زیر نظر محمد بنا و همکارانش پرداختند.
در ادامه کشتی‌گیران سبک وزن به رفع نواقص و مرور فن و طناب زدن پرداختند و کشتی‌گیران سنگین وزن نیز کار با کش و وزنه قدرتی را زیر نظر مربیان تیم ملی انجام دادند.
در پایان کشتی‌گیران با نرمش و ریکاوری بدن‌های خود را سرد کردند. تمرین امروز فرنگی‌کاران به دو میدانی دور پیست و تمرین با وزنه اختصاص دارد.
مرحله سوم تمرینات کشتی‌گیران فرنگی‌کار اعزامی به بازی‌های آسیایی تا روز 10 آبان ماه در خانه کشتی تهران ادامه دارد و ترکیب نهایی تیم ایران برای حضور در این رقابت‌ها حداکثر تا پایان این اردو اعلام می‌شود.
رقابت‌های کشتی بازی‌های آسیای گوانگجو روزهای 30 آبان تا 5 آذرماه برگزار می‌شود.



برچسب ها :