صادق گودرزی: کشتی خراسان رضوی پیشرفت خوبی داشته است
مسابقات قهرمانی کشور در کرمان، از کیفیت خوبی برخوردار بود
سرعت مبارزات در کشتی نوجوانان پایین است
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: کشتی استان خراسان رضوی در چند سال گذشته پیشرفت خوبی داشته است.
صادق گودرزی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در مورد رقابت های کشتی قهرمانی کشور اظهار داشت: مسابقات با کیفیت و خوبی را چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ میزبانی در کرمان شاهد بودیم.
وی در مورد قهرمانی استان خراسان رضوی در این مسابقات تصریح کرد: کشتی خراسان رضوی در چند سال گذشته پیشرفت خوبی داشته است. این تیم سال گذشته نایب قهرمان شده بود و امسال بعنوان قهرمانی دست یافت.
گودرزی در مورد عملکرد کشتی گیران این استان تصریح کرد: چیزی که بیشتر در کشتی گیران خراسان رضوی مشهود بود، زیرگیر بودن آن ها بود و همین موضوع نیز به قهرمانی این تیم کمک کرد.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در خصوص عملکرد فنی کشتی گیران در این مسابقات گفت: کشتی آزاد در رده ی پایه در چند سال گذشته از لحاظ فنی پیشرفت محسوسی داشته و نشان می دهد مربیان سازنده در سراسر کشور و حسن طهماسبی و کادر فنی تیم نونهالان کار را به خوبی انجام داده اند. در مسابقات کشوری کرمان نیز شاهد پیشرفت محسوس کشتی گیران بودیم و اکثر نفراتی که در این مسابقات عناوین برتر را کسب کردند در سال های گذشته عضو تیم ملی کشتی نونهالان بودند.
گودرزی افزود: البته مشکلات فنی و ضعف هایی هم وجود دارد بعنوان مثال در کشتی نوجوانان که 4 دقیقه است، کشتی گیران دیر شروع می کنند در حالی که باید از همان ابتدا اجرای فن کنند و سرعت کشتی را بالا ببرند. همچنین در خاک کردن ها و امتیازگیری ها نیز باید کار کنیم و این موضوع که اگر کشتی گیری خاک کرد باید بلافاصله اجرای فن داشته باشد، بسیار مهم است.
وی در مورد برنامه های کادر فنی در اردوهای تیم ملی گفت: تأکید بر زیرگیری و خاک کردن، بسنده نکردن به اجرای یک فن و ادامه دادن به ادامه کار و اجرای فنون بیشتر، بالا بردن سرعت کشتی و انجام کارهای ترکیبی از جمله مواردی است که باید در اردوهای تیم های ملی بر روی آن کار کنیم.
گودرزی در مورد زمان آغاز اردوی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان و کادر فنی این تیم گفت: اردوی ما از روز اول اسفند ماه آغاز خواهد شد. سعی کردیم که در کادر فنی از مربیان جوان و نفراتی که قبلا در تیم های ملی بعنوان سرمربی یا مربی کار کرده اند و یا عنوان دار هستند استفاده کنیم. به نظرم کم بودن فاصله سنی مربیان با کشتی گیران در رده ی نوجوانان کمک می کند تا ارتباط بهتری بین مربی و کشتی گیر برقرار شود.
وی در مورد برنامه های آتی تیم ملی اظهار داشت: مهمترین مسابقات ما قهرمانی کشور در کرمان بود که شاکله اردوهای ما را تشکیل می دهد، 4 اردو را پیش رو داریم و پس از آن در دهه پایانی فروردین ماه سال آینده به تورنمنت بین المللی جام پیروزی خواهیم رفت. برنامه های تیم ملی و انتخاب نفرات طبق چرخه اعلام شده خواهد بود و بر اساس آن نفرات ما برای حضور در رقابت های آسیایی ویتنام که خردادماه و مسابقات جهانی آذربایجان که مردادماه سال آینده برگزار می شود، انتخاب خواهند شد.
©2011 . All Rights Reserved