گزارش ورزشی
شماره : 85014
۹:۵۱ ۱۴۰۴/۱۱/۱
تمرینات مشترک تیم های جوانان با بزرگسالان

ملی پوشان کشتی برای حضور در رقابت های آسیایی و جهانی آماده می شوند

اردوی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی جوانان و بزرگسالان به صورت همزمان در خانه های کشتی شهید ابراهیم هادی و شهید مصطفی صدرزاده کمپ تیم های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان که دیروز تمرین بدنسازی را در دستور کار داشت، صبح امروز تمرین مرور فن را به صورت مشترک با تیم ملی کشتی آزاد جوانان برگزار می نماید.
فرنگی کاران بزرگسال نیز که دیروز تمرین مرور فن و ایستگاهی را در دستور کار داشتند، بعد از ظهر امروز تمرین کشتی را به صورت مشترک با تیم ملی کشتی فرنگی جوانان برگزار خواهند کرد.
تیم های ملی کشتی خود را برای حضور در رقابت های آسیایی و جهانی سال 2026 آماده می کنند.
تیم های ملی کشتی بزرگسالان سال آینده همچنین بازی های آسیایی ناگویای ژاپن را نیز پیش رو دارند. همچنین تیم های زیر 23 سال نیز در رقابت های جهانی حضور خواهند یافت.

©2011 . All Rights Reserved