گفتگو
شماره : 84197
۱۵:۷ ۱۴۰۴/۷/۱۵
وزیر ورزش و جوانان: حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، ارزش کشتی را نشان داد

دنیامالی: کشتی یک ورزش نیست، بلکه یک سرمایه اجتماعی است

مراسم رونمایی از برنامه 8 ساله راهبردی دوم فدراسیون کشتی ظهر امروز (سه شنبه) در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، مراسم رونمایی از برنامه راهبردی ۸ ساله دوم فدراسیون کشتی امروز (سه‌شنبه) با حضور دکتر سیدحمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، و دکتر احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، برگزار شد.

احمد دنیامالیوزیر ورزش و جوانان در این برنامه با تأکید بر جایگاه ویژه کشتی در ورزش ایران اظهار داشت: حضور دکتر پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در این مراسم، ارزش و اهمیت کشتی را نشان داد. ورزش به ویژه کشتی در ایران فقط فعالیت جسمانی یا تفریحی نیست، بلکه می‌تواند نقشی اساسی در تقویت سرمایه اجتماعی کشور ایفا کند. 

وی افزود: وزارت ورزش و جوانان در دولت چهاردهم با رویکردی راهبردی، برنامه جامع موفقیت در المپیک را طراحی کرده است و این برنامه هم‌اکنون در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نوبت بررسی قرار دارد. بسیاری از فدراسیون‌ها نیز برنامه‌های راهبردی خود را ارائه داده‌اند و در این طرح‌ها بر استفاده از ظرفیت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی تأکید شده است.

دنیامالی با تمجید از عملکرد فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون کشتی از پیشروترین فدراسیون‌ها در استفاده از فناوری‌های نو و علمی برای توسعه ورزش است. کشتی نماد غیرت و هویت ایرانی است و برنامه 8 ساله جدید این فدراسیون، مسیر توسعه همه‌جانبه این رشته ملی را تا المپیک ۲۰۳۲ ترسیم می‌کند.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت دولت، وفاق ملی و نگاه ویژه رئیس‌جمهور، مسیر توسعه پایدار ورزش در دستور کار قرار گرفته است. هدف ما تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار ایران قوی با ورزش قوی است؛ و این هدف با تلاش و همت جوانان شایسته کشورمان محقق خواهد شد.

©2011 . All Rights Reserved