اخبار
شماره : 74959
۱۴:۵ ۱۴۰۳/۶/۶
جلسه هماهنگی کادرهای فنی با رئیس فدراسیون کشتی برگزار شد

علیرضا دبیر: در کشتی منم نداریم و همه چیز باید ما باشد

جلسه هماهنگی کادرهای فنی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی با علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، صبح امروز در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این جلسه غلامرضا محمدی، پژمان درستکار، محسن سوریان، حسن رنگرز، حمید باوفا سرمربیان رده های مختلف تیم های ملی، جاسم امیری رئیس انستیتو کشتی و حمید یاری رئیس سازمان لیگ و برگزاری مسابقات فدراسیون کشتی حضور داشتند.
علیرضا دبیر در این جلسه با اشاره به اهمیت کار تیمی گفت: در کار "من" حذف شود و همه چیز باید ما باشد، کار با مشارکت، همکاری و همدلی پیش می رود.
وی ادامه داد: کشتی آزاد و فرنگی هم نداریم، همه کشتی هستیم و باید در کنار هم دست به دست هم بدهیم تا مجموعه کشتی کشور موفق باشد.
دبیر با اشاره به حضور مربیان تیم ملی در استان ها گفت: علاوه بر اینکه مربیان در اوقات خارج از اردو، در استان ها و باشگاه های خود کار آموزش را انجام دهند، اردوهای تیم های ملی نیز باید در مقطع های مختلف به شهرهای مختلف برود و اینکار می تواند به رشد کشتی در کشور کمک کند.
وی ادامه داد: مدال آوران کشتی در رده ی بزرگسالان نیز باید برخی اوقات در اردوهای رده های پایه حضور پیدا کنند، ضمن اینکه در باشگاه های شهرهای خود نیز حضور فعال داشته باشند و اینکار باعث ایجاد انگیزه در نوجوانان و جوانان خواهد شد.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به بدنسازی در کشتی گفت: بدنسازی یکی از اصول مهم موفقیت است اما باید به درستی انجام شود، همسان سازی تمرینات بدنسازی و هماهنگ بودن آن در تمامی رده های سنی در دستور کار باشد، تا آماده سازی کشتی گیران به درستی و یکسان انجام پذیرد.
وی با تأکید بر اهمیت برنامه ریزی در کشتی گفت: المپیک 2028 را پیش رو داریم و باید از همین حالا سرمربیان رده های مختلف بر اساس سند توسعه، برنامه های اجرایی خود را به فدراسیون تحویل بدهند، قطعا ترکیب تیم ایران در 4 سال آینده از همین کشتی گیران نوجوان و جوان بسته خواهد شد و باید تمام تلاش خود را برای آماده سازی آن ها به کار ببندید.
دبیر اظهار داشت: بازی های آسیایی 2026 ژاپن هم پیش رو است و باید برای موفقیت در آنجا هم برنامه داشته باشیم. با توجه به نتایج ژاپنی ها در پاریس، کار ما در آنجا سخت است و باید از همین حال به فکر باشیم.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: برنامه مسابقات داخلی و رقابت های لیگ با سرمربیان تیم های کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان و جوانان بررسی شود تا تداخلی در کارها پیش نیاید.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم تعامل کامل بین کادرهای فنی رده های سنی مختلف است، بعنوان مثال چرخه تیم بزرگسالان با درنظر گرفتن نظرات تیم جوانان تدوین شود.
دبیر با اشاره به علم محور بودن ورزش قهرمانی گفت: انستیتو کشتی بعنوان یک مرکز علمی و پژوهشی باید بعنوان مغز فدراسیون کشتی کار کند، انستیتو باید در طراحی تمرینات، برنامه های آماده سازی، آنالیز و مسائل اینچنینی به کادر فنی کمک کند.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم با همان شیوه های قبلی کار را پیش ببریم از دنیا عقب می مانیم. هدف اصلی باید نتیجه گیری و کسب افتخار در المپیک آتی باشد تا جایگاه کشتی بیشتر بالا برود.
حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با قدردانی از حمایت های فدراسیون کشتی، اظهار داشت فدراسیون همه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری را در اختیار ما گذاشت تا توانستیم به موفقیت های اخیر دست پیدا کنیم.
رنگرز اظهار داشت: حضور جوانان در بزرگسالان بسیار با اهمیت است و ما سود آن را در پاریس بردیم. این مسیر در آینده باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و تلاش کنیم که در المپیک آتی اکثر کشتی گیران ما از همین جوانان باشند.
غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان با اشاره به تجربه 20 ساله در مربیگری گفت: همیشه گفته ام در کار نباید منم داشته باشیم، باید از خودگذشتگی داشته باشیم تا موفق شویم و مهمترین مسئله این است که تعامل باید در بین رده های تیم های ملی تداوم داشته باشد.
وی با تأکید بر اجرای چرخه انتخابی تیم ملی تصریح کرد: یکی دیگر از راه های موفقیت برگزاری اردوهای مشترک رده ی سنی جوانان و بزرگسالان است.
حمید باوفا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان گفت: اگر به دنبال رشد و تعالی هستیم باید باید تیم های ملی  جوانان و بزرگسالان در طول سال هماهنگ باشند.
وی ادامه داد: امکانات کمپ تیم های ملی کشتی بسیار عالی است و باید تلاش شود که امکانات در اردوهای خارج از کمپ تیم های ملی نیز ارتقاء پیدا کند.
باوفا گفت: پس از مسابقات جهانی، کشتی گیران جوان نباید به حال خود رها شوند و باید زیرنظر قرار داشته باشند تا آن ها را تحویل رده بزرگسالان دهیم.
محسن سوریان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان گفت: در رده ی های پایه نباید به دنبال اول شدم باشیم، بلکه باید  نگاه ما المپیک محور باشد.
وی افزد: باید در رده ی نونهالن و نوجونان هزینه بدهیم تا در جوانان و بزرگسالان نتیجه بگیریم.
سوریان ادامه داد: استفاده از روانشناس در کنار تیم های ملی رده های پایه می تواند بسیار سودمند باشد.
جاسم امیری رئیس انستیتو کشتی تصریح کرد: اتحاد و همدلی مهمتر از همه چیز است. یکی از هداف ما باید این باشد که ساختار بومی را به صورت جامع و علمی طراحی کنیم.
امیری با اشاره به اهمیت ارزیابی کشتی گیران گفت: مرکز سنجش تیم های ملی از سوی فدراسیون در حال ساخت است.
پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان اظهار داشت: همه مسائلی که در این جلسه عنوان شد، فصل الخطاب است. در این راه همه رده ها باید با هم تعامل داشته باشند.
درستکار ادامه داد: پیشنهاد می کنم که کمیسیون فنی تشکیل شود و انستیتو کشتی نیز بعنوان مغز متفکر فدراسیون به کمک تیم های ملی کشتی بیاید. اگر نگاهی به کشتی دنیا داشته باشید می بینید که ژاپن خیلی خوب توانسته از علم و دانش در کشتی خود استفاده کند و ما نباید در این موضوع به آن ها ببازیم.
وی گفت: کشتی گیران باید اهمیت خواب را متوجه شوند، ضمن اینکه به مسائل روحی و روانی آنها نیز توجه شود.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد خاطرنشان کرد: فدراسیون کشتی بر روی اجرای چرخه تیم ملی پافشاری می کند و باید انتخابی برگزار شود تا کشتی گیران قدر دوبنده تیم ملی را بدانند. این موضوع باید در همه رده های سنی نهادیه شود.
وی خاطرنشان کرد: کار فردی و به دنبال دیده شدن بودن را کنار بگذاریم و همه در کنار هم باشیم تا مجموعه کشتی موفق شود.

©2011 . All Rights Reserved