انستیتو کشتی برگزار کرد؛ (همراه با گزارش تصویری)
کارگروه فنی کشتی فرنگی پایه با حضور قهرمانان و مربیان تیم های ملی
بازنگری در سرفصل های آموزشی و یکسان سازی فنون
ه همت انستیتو کشتی کارگروه فنی کشتی فرنگی پایه با حضور قهرمانان و مربیان کشتی کشور روزهای 19 و 20 مردادماه در کمپ تیم های ملی کشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، هدف از برگزاری این کارگاه بازنگری در سرفصل های آموزشی کشتی پایه با محوریت بازنگری سرفصل های آموزشی و یکسان سازی آموزش فنون و تمرینات بود.
جاسم امیری سرپرست انستیتو کشتی در مورد این کارگاه آموزشی گفت: خوشبختانه این کارگاه مورد استقبال قهرمانان کشتی و مربیان کشتی کشور از جمله مربیان تیم های ملی قرار گرفت که جای تقدیر دارد. همچنین حضور رئیس فدراسیون کشتی در جلسه مباحث تئوری اهمیت برگزاری این کارگروه برای فدراسیون کشتی را نشان داد.
وی تصریح کرد: به موازات رشد سریع دیدگاه حرفه ای مربیگری، رویکرد فعلی انستیتو کشتی به آموزش و ارتقاء مربیان تغییر کرده است و یکی از وظایف انستیتو کشتی ارتقاء سطح دانش و مهارت مربیان است.
امیری ادامه داد: با توجه به این نیاز و نظرسنجی که از مربیان سراسر کشور در مورد وضعیت موجود کارگاه ها و استاژهای انجام شده بعمل آمد، با چالش ها و موانع رو به رشد روبرو شدیم.
سرپرست انستیتو کشتی تأکید کرد: از مهمترین موانع و چالش هایی که با آن ها برخورد کردیم، فقدان یکسان سازی آموزشی در کلاس های مربیگری، مغایرت سرفصل ها و عناوین آموزشی با کشتی روز دنیا بود.
وی افزود: بر این اساس با استناد به سند توسعه کشتی کشور در مورد تحول نظام آموزشی و تربیت مدرسان، مربیان، کشتی گیران و داوران و لزوم تعیین سطوح مربیگری کارگروهی فنی متشکل از سرمربی و مربیان تیم های ملی در رده های سنی مختلف، قهرمانان نخبه، مربیان سازنده تشکیل شد که بعد از جلسات چند ساعته، عناوین و سرفصل های آموزشی مربیان پایه به اتفاق آراء تصویب شد.
امیری خاطرنشان کرد: همچین بعد از تصویب مباحث تئوری، کارگاه یکسان سازی فنون آموزشی با رویکرد مناسب ترین شیوه اجرای صحیح فنون و با محوریت فنون کشتی روز دنیا طی 2 روز انجام و به اتفاقء آرائ تصویب شد.
سرپرست انستیتو کشتی در مورد برنامه های مدنظر گفت: بعد از آزمون هایی که برای تعیین مدرسان گرفته می شود، مدرسین پذیرفته شده از سوی انستیتو کشتی ملاک عمل می باشند و سرفصل ها و شیوه های اجرایی فنون مورد تصویب را آموزش می دهند و از هرگونه آموزش خارج از موارد تصویب شده، اجتناب می کنند.
وی در پایان در مورد اهدافی که در این کارگاه محقق شد، اظهار داشت: یکسان سازی آموزش، انتقال و تبادل دانش در بین مربیان و ارتباط بیشتر بین آن ها و به روزآوری دانش مربیان تیم ملی و سازنده از جمله اهدافی بود که در این کارگاه به آن رسیدیم.
©2011 . All Rights Reserved