اخبار استان ها
شماره : 85671
۲۰:۲۷ ۱۴۰۵/۲/۳۰
مجمع عمومی هیئت کشتی سیستان و یلوچستان برگزار شد

حضور نایب رئیس فدراسیون در زاهدان

مجمع عمومی هیئت کشتی استان سیستان و بلوچستان ظهر امروز با حضور دکتر عبدالمهدی نصیرزاده نایب رئبس فدراسیون کشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، نصیرزاده که در سفری 2 روزه به منظور بررسی مشکلات کشتی استان سیستان و بلوچستان و دیدار با مسئولان این استان راهی زاهدان شده است، ظهر امروز در مجمع عمومی سالیانه هیئت کشتی این استان که با حضور ادهم کرد زابلی مدیرکل ورزش و جوانان، ابراهیم نارویی معاون ورزش و جوانان و بهمن محجوبی رئیس و اعضای هیئت کشتی این استان برگزار شد، حضور یافت.
در این مجمع که عملکرد سالیانه هیئت کشتی استان سیستان و بلوچستان و صورت مالی آن مورد بررسی قرار گرفت، ادهم کرد با اشاره به اینکه کشتی در این استان باید به روزهای اوج خود بازگردد گفت: در سال های گذشته سیستان و بلوچستان در تیم های ملی چند نماینده داشت و دنبال آن هستیم که بار دیگر این استان بتواند در عرصه بین المللی حرف هایی برای گفتن داشته باشد.
دکتر نصیرزاده نیز در این مجمع اظهار داشت: کشتی در سیستان و بلوچستان پتانسیل آن را دارد که قطب کشتی ساحلی و کشتی فرنگی کشور شود. انتظار داریم که هیئت کشتی استان با برگزاری کلاس های مربیگری نسبت به آموزش و کنترل مربیان اقدام نموده و فدراسیون نیز کمک های لازم را در این زمینه بعمل خواهد آورد.
نصیرزاه پس از برگزاری مجمع دیداری را با علی کرد نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی داشت و خواستار حمایت نمایندگان استان از کشتی سیستان و بلوچستان شد. وی همچنین بازدیدی از خانه کشتی زاهدان بعمل آورد و با پیشکسوتان، مربیان و سایر دست اندرکاران کشتی استان گفت و گو کرد.
نایب رئیس فدراسیون کشتی قرار است به منظور پیگیری حمایت از کشتی سیستان و بلوچستان، فردا با استاندار و سایر مسئولان استانی جلسه ای را برگزار نماید.

©2011 . All Rights Reserved