اخبار
شماره : 78844
۱۲:۲۰ ۱۴۰۴/۱/۱۸
حسن طهماسبی: هدف اصلی ما قهرمانی در آسیاست

اجازه نمی‌ دهیم کشتی‌ گیران در این سنین وزن کم کنند

سرمربی تیم کشتی آزاد نونهالان پس از قهرمانی مقتدرانه تیم ایران در رقابت‌های المپیک دانش‌آموزی، از عملکرد کشتی‌گیران ابراز رضایت کرد.

حسن طهماسبی سرمربی تیم کشتی آزاد نونهالان در گفت‌ و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی اظهار داشت: کشتی گیران ما در این مسابقات فوق‌ العاده ظاهر شدند و با تلاش و اجرای دقیق برنامه‌های تمرینی، توانستند عنوان قهرمانی را به دست بیاورند.

وی با اشاره به اینکه سطح مسابقات بسیار خوب بود، گفت: تیم‌های قدرتمندی مانند آذربایجان و اوکراین با ترکیب اصلی‌شان در این رقابت‌ها حاضر شده بودند. تیم ارمنستان نیز در برخی اوزان نمایش خوبی داشت و سایر کشورها هم کشتی‌گیران شاخص و ستاره‌هایی در ترکیب خود داشتند.

طهماسبی افزود: این موفقیت نتیجه برنامه‌ریزی دقیق در روند آماده‌سازی، حضور منظم کشتی‌گیران در اردوهای تیم ملی و از همه مهم‌تر، حمایت بی‌نظیر فدراسیون کشتی از تیم نونهالان است.

وی در ادامه به برنامه‌های پیش‌ روی این تیم اشاره کرد و گفت: گام بعدی ما برگزاری رقابت‌های انتخابی تیم ملی در اردیبهشت‌ ماه است. پس از آن، تیم نهایی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا انتخاب خواهد شد. قهرمانی در آسیا، هدف اصلی ما در ادامه مسیر است.

سرمربی تیم کشتی آزاد نونهالان همچنین با تأکید بر اهمیت سلامت کشتی‌گیران پایه، تصریح کرد: ما اجازه نمی‌ دهیم کشتی‌گیران در این سنین وزن کم کنند، چون سلامت آن‌ها در اولویت است. خواهش من از مربیان پایه این است که از کشتی‌ گیران خود بخواهند وزن کم نکنند و به جای آن تمرکزشان روی رشد فنی و جسمی باشد.

وی در پایان ضمن تبریک این موفقیت به مربیان زحمتکش رده‌های پایه، گفت: این قهرمانی بدون تلاش‌های مربیان دلسوز کشتی در سراسر کشور ممکن نبود و من از زحمات آن‌ها قدردانی می‌کنم.

©2011 . All Rights Reserved