مراسم افتتاح دومین مرحله از بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی برگزار شد
دکتر سجادی: دبیر الفبای کار کردن را بلد است
دبیر: کشتی رقیب هیچ رشته ی ورزشی دیگری نیست
موسوی لارگانی: حمایت مادی و معنوی باعث انگیزه در کشتی گیران می شود
مراسم افتتاح دومین مرحله از بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی بعد از ظهر امروز با حضور دکتر حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان و حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، محسن فرح وشی قهرمان اسبق جهان و سرمربی اسبق تیم ملی، محمد بنا سرمربی و اعضای تیم ملی کشتی فرنگی، پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، عبدالمهدی نصیرزاده مشاور رئیس فدراسیون کشتی، جمعی از اصحاب رسانه و مسئولان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در ابتدای این مراسم جمع حاضر با حضور بر بارگاه شهید گمنام کمپ تیم های ملی با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند. در ادامه علیرضا دبیر در این مراسم پس از آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای تمامی مهمانان و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر گفت: اگر یک ورزشکار می خواهد به قهرمانی المپیک برسد باید تفکرش المپیکی باشد، قطعا کسب طلای المپیک از نظر مادی لذت دنیوی منافع زیادی برای یک ورزشکار دارد اما برای اینکه یک کشتی گیر به این مهم دست پیدا کند باید از لذت های کوچک بگذرد و تمام تلاش و تمرکز خود را برای تحقق هدفش که همان کسب مدال طلای المپیک است بگذارد.
وی ادامه داد: ما هم بعنوان فدراسیون وظیفه داریم که بهترین امکانات را از نظر شرایط اسکان، تغذیه، آماده سازی، تمرینی، تفریحی و ... انجام دهیم تا یک کشتی گیر در آسایش کامل و وظعیت مطلوب از نظر روحی و روانی بتواند به کار خود ادامه دهد و نباید با ضعف در این موضوعات بهانه ای به دست کشتی گیران به جهت کم کاری بدهیم.
رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: اگر این دو مورد یعنی تفکر المپیکی در ورزشکار و پشتیبانی مطلوب از سوی فدراسیون به انجام برسد، قطعا یک کشتی گیر می تواند برای سالیان سال صاحب مدال های خوشرنگ جهانی و المپیک شود.
دبیر اظهار داشت: وقتی ما از کشتی صحبت می کنیم منظورمان فدراسیون کشتی نیست که زیرمجموعه ی وزارت ورزش و جوانان است، بلکه منظورمان کشتی بعنوان ورزش ملی، سنتی، مذهبی و تاریخی ما ایرانیان است که به دلیل قدمت، افتخارات و جایگاه آن در بین مردم، فراتر از وزارت ورزش و جوانان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: ما 112 قهرمان جهان و المپیک داریم که هر کدام آن ها یک استثناء محسوب می شوند از جمله جهان پهلوان غلامرضا تختی، عبداله موحد، امامعلی حبیبی، برادران خادم، حمید سوریان، علیرضا حیدری، حسن یزدانی و دیگر عزیزان که نزدیک به 300 مدال طلای جهان و المپیک را برای ایران عزیز به ارمغان آورداند. البته یادمان نرود که از سال 1357 تا سال 1369 به دلیل شرایط موجود بر کشور با توجه به انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ورزش ایران دچار افت شد که کشتی نیز خارج از این قاعده نبود و می توانست مدال های کشتی بیشتر از این هم باشد.
رئیس فدراسیون گفت: کشتی رقیب هیچ رشته ی ورزشی دیگری در این نیست بلکه کشتی برای همه است، بنده ضمن تشکر از مسئولان دولت و مجلس به خصوص دکتر سجادی، امیدوارم که این عزیزان نگاه متفاوتی به این رشته ورزشی که جزئی از فرهنگ و تمدن و داشته های ما محسوب می شود نگاه کنند. وقتی ما در مورد ورزش های دیگر صحبت می کنیم فوتبال ما را یاد انگلیس و یا برزیل می اندازد، بسکتبال یاد آمریکا، تکواندو و جودو یاد کره جنوبی و ژاپن و خیلی از ورزش های دیگر، اما وقتی اسم کشتی می آید همه ی توجهات به ورزش ملی خودمان است که این موضوع ارزشمند است و باید این برند خود را در دنیا حفظ و حراست کنیم.
دبیر در پایان سخنانش با قدردانی از زحمات کادر فنی تیم های ملی گفت: معتقدم که محمد بنا و پژمان درستکار با فاصله از سایرین جلوتر هستند و کارشان را به خوبی انجام می دهند، هدف اول ما المپیک پاریس و هدف نهایی ما بر اساس سند راهبردی فدراسیون المپیک 2028 و موفقیت در آن خواهد بود.
در ادامه دکتر سجادی وزیر ورزش و جوانان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای جمع حاضر، و با قدردانی از زحمات رئیس فدراسیون کشتی گفت: دیشب ورزشکاران مهمان رئیس محترم جمهوری بودند و در این دیدار صمیمانه ورزشکاران و مربیان صحبت های خود را انتقال دادند و اینکه برخی از نفرات خصوصا بزرگترها جا یا وقت خود را به ورزشکاران برای صحبت کردند دادند اقدام ارزشمند و پسندیده ای بود.
سجادی ادامه داد: مطالبی که در این جلسه بیان شد را یادداشت کردیم و پیگیر آن هستیم، همین صبح 12 نامه از خواسته های ورزشکاران را خواندم که همه ی آن ها در سه محور تحصیل، اشتغال و بیمه خلاصله می شد و این نیز دغدغه ما است و امیدوارم تا جلسه ی بعدی که با رئیس محترم جمهور خواهیم داشت با دستوراتی که به مسئولان ذیربط داده ام همه ی آن ها برطرف شده باش.
سجادی با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری در مورد جوانان گفت: دغدغه مقام معظم رهبری در مورد جوانان نیز تحصیل، تهذیب و ورزش است و ما باید به سمت این مسیر گام برداریم.
سجادی با اشاره به افتتاح دومین مرحله از بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی گفت: انصافا باید از آقای دبیر قدردانی کنم، چراکه ایشان شبانه روزی در تلاش هستند تا امکانات کشتی را افزایش دهند و حتی شاهد بودیم که در تعطیلات نوروز هم به دنبال تکمیل هرچه زودتر این پروژه بودند. البته ما و همکارانمان نیز در وزارتخانه به همین منوال عمل کردیم و به دنبال رفع دغدغه ها و مشکلات هستیم.
وی ادامه داد: آقای دبیر به دلیل اینکه مانند سایر این قهرمانان در این پایگاه مقدس قهرمانی حضور داشته است، دغدغه و نیازهای کشتی گیران را می داند و ساخت رستوران، استخر چهارفصل و تجهیز و بازسازی خانه های کشتی شهید صدرزاده و شهید هادی و همچنین ایجاد کمپ تیم های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی از اقدامات ارزشمند ایشان است. آقای دبیر الفبای کار را بلد است و وقتی به اتاق های کشتی گیران نگاه می کنیم می بینیم که تمامی مواردی که مورد آرامش، آسایش و خوشایند آنها است مهیا شده است.
سجادی گفت: ما بعنوان میراث دار شهدا و کسانی که پیش از این به این نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کرده اند و مانند نفرات حاضر در دوی امدادی باید راه آن ها را در خدمت صادقانه به مردم ادامه دهیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: آقای دبیر گفتند که هدف ورزشکاران و کشتی گیران باید المپیک باشد اما من فراتر می روم و می گویم هدف کشتی گیران باید ایجاد یک میراث ارزشمند برای ایران عزیز باشند، کشتی بعنوان میراث ما ایرانیان محسوب می شود.
وی ادامه داد: وقتی از ورزشکاران چوگان که بیشینه ای نزدیک به 5 هزار سال در ایران دارد و به اسم ایرانیان در سازمان یونسکو ثبت شده که چرا شما قهرمان نمی شوید می گویند ما بخشی از فرهنگ و میراث این کشور هستیم و باید آن را حفظ کنیم.
سجادی خطاب به اصحاب رسانه به خصوص نفرات جوان گفت: بعنوان کسی که سال ها ورزش و روابط عمومی را تدریس کرده ام به شما می گویم که برای موفقیت در کارتان باید تاریخ رشته هایی که در آن کار می کنید را بارها بخوانید و این تاریخ در ذهن و فکر شما باشد.
وی افزود: وقتی شما از تاریخ و قدمت یک رشته ی ورزشی مانند کشتی اطلاع کافی داشته باشید، قطعا می توانید خیلی موفق تر در مورد آن رشته عمل کنید و این باعث ماندگاری بیشتر این ورزش می شود.
وزیر ورزش گفت: اگر خدای نکرده یک روزی کشتی از المپیک ها حذف شود، ما ایرانی ها آن را کنار نمی گذاریم چراکه کشتی جزئی از ما و میراث ما محسوب می شود همانگونه که در سال های قبل در دوره قاجار، در دوره صفویه و در دوره های پیشین بوده چراکه پهلوان پروری و آئین جوانمردی و فتوت از دیرباز در بین مردم ما رواج داشته و دولتمردان آن زمان با این روش جامعه را مدیریت می کردند.
وی ادامه داد: اگر فتوت و جوانمردی در ما شکل بگیرد دیگر راه را به خطا نمی رویم و این باعث اصلاح جامعه می شود و باید افتخار کنیم که ما میراث بزرگ و پرافتخاری همچون کشتی را داریم که در آن آئین فتوت و جوانمردی ترویج می شود.
دکتر سجادی با اشاره به اینکه باید با تلاش مضاعف فصل تازه ای را در رشد و اشاعه کشتی بعنوان میراث ایرانیان رقم بزنیم گفت: این رشته ی دینی، آئینی و پهلوانی کشور جایگاه بالایی برخوردار است و ما نیز بعنوان وزارت ورزش و جوانان تمام تلاش خود را برای کمک به آن خواهیم کرد. آقای دبیر بحث از بودجه کردند و ما انشاء اله در اردیبهشت ماه که بودجه خود را از سازمان برنامه و بودجه دریافت کردیم به فدراسیون ها نیز کمک مالی خواهیم کرد.
وزیر ورزش در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه ای که با آقای ضرغامی وزیر گردشگری داشتم، دو مکان را برای حضور گردشگران و مقامات ورزشی خارجی مناسب دانستم یکی زورخانه شهید فهمیه و یکی دیگر کمپ تیم های ملی کشتی که واقعا باعث آبروی ورزش ایران است. البته یک پروژه دیگر نیز در دست اقدام فدراسیون کشتی است که آقای دبیر قول تکمیل آن را تا پایان سال دادند و امیدوارم که بار دیگر برای افتتاح آن پروژه در جمع کشتی گیران عزیز حضور داشته باشم.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی عضو هیئت رئیسه فدراسیون، نماینده و عضو کمیته اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اقدام انقلابی فدراسیون کشتی در بحث بازسازی اماکن ورزشی کشتی گفت: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است، انصافا علیرضا دبیر در کشتی تحولی عظیم ایجاد کرده و کارهای فوق العاده ای انجام شده که اگر به یک نفر که کارش ساخت و ساز باشد بگویید که با این هزینه و با این مدت زمان کم این کارها انجام شده باورش برایش سخت است.
وی ادامه داد: کشتی پیش از این برای دعوت از مهمانان خارجی به ایران به جهت مناسب نبودن فضای تمرینی دغدغه ی بسیاری داشت اما در حال حاضر با فضای به وجود آمده می توانیم از تیم های خارجی برای تمرین در کمپ تیم های ملی دعوت کنیم و مایه مباهات ما هم باشد.
لارگانی اظهار داشت: کشتی ورزش ملی و مذهبی ما است که همین الان هم جزء میراث بزرگ این کشور محسوب می شود، افتخاراتی که کشتی گیران برای نظام مقدس جمهوری اسلامی کسب کرده اند در ورزش های دیگر نبوده و این یک حسن برای ورزش کشور ما محسوب می شود.
عضو کمیته اقتصادی مجلس تصریح کرد: البته برای اینکه این افتخارات را حفظ کنیم باید حمایت مادی و معنوی مناسب هم داشته باشیم، یک زمانی ما یک میلیون کشتی گیر داشتیم که در چند سال گذشته با بی مهری مسئولین به 30 هزار نفر رسید اما در این چند سال گذشته با تلاش فدراسیون کشتی بار دیگر جمعیت کشتی گیران به 200 هزار نفر رسیده اما اگر می خواهیم که به جوانان و کشتی گیران انگیزه دهیم باید وقتی بعنوان قهرمانی و یا دست آورد بزرگی دست یافتند به استقبال آن ها برویم یا حداقل یک مراسم تقدیر از آن ها برگزار کنیم و از جهت مالی نیز دست فدراسیون کشتی را خالی نگذاریم.
لارگانی تأکید کرد: ما در کشور عزیزمان استعدادهای بی شماری در کشتی داریم در همین استان مازندران و استان های دیگر استعدادهای بی نظیری است که نیازمند حمایت و پرورش هستند که این کار بدون هزینه کردن نمی شود. همین الان هزینه یک اعزام خارجی برای تیم های کشتی بسیار بالا است که فدراسیون اگر بخواهد دست تنها اقدام کند قطعا نمی تواند به اهداف خود برسد و دولت و مجلس باید به کمک کشتی کشور که بعنوان ورزش ملی، مذهبی ما محسوب می شود بیایند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای کشتی گیران در رقابت های پیش رو گفت: بنده بعنوان نماینده مجلس و عضو هیئت رئیسه فدراسیون تمام تلاش خود را برای حمایت از این رشته خواهم کرد.
©2011 . All Rights Reserved