جام جهاني كشتي آزاد
شماره : 6093
۱۰:۵۱ ۱۳۸۷/۱۲/۱۳
سال 1994 و 1995 از زبان غلام رضا محمدی

بعد از 18 سال به آمریکا می رفتیم
سنگین ترین شکست تاریخ در مقابل روسیه برایمان ثبت شد

در سال 1994 رقابت های جام جهانی به میزبانی کشور کانادا برگزار می شد و البته تیم ملی ایران نیز با نفرات بسیار خوبی پا به آن میدان گذاشته بود، البته در وزنی که قرار بود من به میدان بروم یک کشتی گیر دیگر نیز حضور داشت و قرار براین بود تا در 3 مبارزه من به میدان بروم و در 2 مبارزه دیگر کریم سوری که همین نیز شد و من در 2 رقابت به پیروزی رسیدم و در مقابل کشتی گیر آمریکایی نیز مغلوب شدم که البته در آن دیدار بیش از 9 بار زیرگیری کردم اما متاسفانه حق را به کشتی گیر آمریکایی دادند و من مغلوب شدم، اما در رابطه با سال 1995 باید بگویم بعد از 18 سال بود که تیم ملی کشتی ایران راهی رقابت های جام جهانی در کشور آمریکا می شد و حضور در آن مسابقات بسیار برای ما حساس بود جایی که تیم ملی ایران با یک ترکیب بسیار قدرتمند راهی مسابقات شد.
وی افزود: در سال 1995 تیم ما با وجود اینکه یکی از بهترین ترکیب ها را در اختیار داشت در مقابل روسیه بزرگترین شکست تاریخ را ثبت کرد و ما با حساب 9 بر یک مغلوب روسها شدیم و تنها کشتی را که پیروز شدیم در وزن من و توسط بنده صورت گرفت و در دیگر دیدارها شکست خوردیم، البته در آن مسابقات تک مدال طلای ایران نیز توسط اکبر فلاح گرفته شد که به دلیل حضور روس ها در آن وزن با 2 نفر، این مسیر با شکست نیز برای او فراهم شد تا بر روی سکوی قهرمانی بیاستد و گیرنده مدال طلا باشد.
محمدی در پایان خاطر نشان کرد: روزهای بسیار سختی برای کشتی ایران بود و ما تمام تمرکزمان قهرمانی در مسابقات بود اما از آنجا که هرگز نمی توان نتیجه ها را در کشتی پیش بینی کرد نتوانستیم در 2 دیدار حساس در مقابل روسیه و آمریکا به پیروزی برسیم همچنین نباید فراموش کنیم که امریکایی ها نیز خیلی از حق ها را به دلیل میزبانی که برعهده داشتند به کشتی گیران ما ندادند و با کمک گرفتن از ایران قهرمان آن دوره از مسابقات شدند.

©2011 . All Rights Reserved