فردا و در سالن شهدای هفتم تیر تهران
رقابت های 8 جانبه کشتی آزاد برگزار می شود
مسابقات با نام گرامیداشت زنده یاد تورج لارودی
تیم های ملی جوانان با نام کشتی گیران فقید گیلانی به میدان می روند
رقابت های 8 جانبه کشتی فردا و با حضور تیم ملی کشتی آزاد جوانان در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، به منظور آماده سازی تیم ملی کشتی آزاد جوانان برای حضور در رقابت های آسیایی و جهانی، رقابت های 8 جانبه کشتی، فردا (یکشنبه) صبح و عصر با حضور تیم های ملی الف و ب جوانان و تیم های مازندران، خراسان رضوی، البرز، لرستان، تهران و توابع تهران به صورت تیم به تیم در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار می شود.
این رقابت ها با نام بزرگداشت زنده یاد استاد تورج لارودی کارشناس و خبرنگار فقید کشتی برگزار می شود و تیم های الف و ب ایران نیز با نام مرحوم سیدعلی موسوی و مرحوم سهیل پرسته کشتی گیران فقید گیلانی که در اوایل فروردین ماه سال جاری به علت سانحه رانندگی جان خود را از دست دادند به میدان می روند.
بر اساس بخشنامه مسابقات تیم های استان ها می توانند در ترکیب خود از کشتی گیران بزرگسال استفاده کنند و این رقابت ها با 2 کیلوگرم ارفاق وزن برگزار می شود.
تیم ملی کشتی آزاد جوانان کشورمان خود را برای شرکت در رقابت های قهرمانی آسیا که روزهای 18 تا 23 تیرماه در شهر چونبوری تایلند و مسابقات قهرمانی جوانان جهان که روزهای 21 تا 27 مردادماه در شهر تالین استونی برگزار می شود، آماده می کند.
©2011 . All Rights Reserved