رضایی:مهمترین هدفم از قبول مسئولیت کمک به کشتی است
همه باید به فکر بزرگی و اعتلای این وزش ملی باشیم
علی رضا رضایی گفت: مهمترین هدفم از قبول مسئولیت نایب رییسی فدراسیون کمک به کشتی است.
علی رضا رضایی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: زمان مسئولیت مهم نیست، این موضوع ممکن است یک روز، یک ماه و یا چند سال باشد و مهم اینست در مدت زمان نایب رئیسی فدراسیون کشتی بتوانم کمکی به مجموعه کشتی کشور بکنم.
وی ادامه داد: تلاشم می کنم که بتوانم در بخش های مختلف فدراسیون در حد توانم کمک حال مجموعه مدیریتی کشتی کشور باشم و در هر جا که خلایی احساس می شود کمک کنم تا کار کشتی به شکل بهتری پیش برود.
رضایی در مورد حفظ سمت سرمربیگری تیم امید گفت: هشت ماه فاصله بین رقابت های آسیایی مغولستان و جهانی مجارستان زمان مناسبی برای هماهنگی کارهای فدراسیون و امور فنی است و از سوی دیگر ارتباط نزدیکی با تیم بزرگسالان داریم و بهمین دلایل مشکلی بابت کار فنی این تیم پیش نمی آید.
دارنده مدال نقره المپیک آتن در پایان خاطر نشان کرد: هدف همه ما باید بزرگی و اعتلای کشتی کشور باشد زیرا ما هر چه داریم از کشتی است و باید برای کمک به این ورزش ملی، مذهبی و باستانی کشتی را بالاتر از هر چیزی بدانیم و کمک کنیم پرافتخارترین ورزش کشور بار دیگر در رقابت های المپیک 2020 توکیو افتخار آفرینی کند.
©2011 . All Rights Reserved