اخبار
شماره : 45948
۸:۳۹ ۱۳۹۵/۴/۲۸
روزهای 7 و 8 مردادماه و در گرگان/

دومین مرحله کارگاه های آزمون و کنترل مربیان آلیش برگزار می‌شود

دومین مرحله کارگاه های آزمون و کنترل مربیان درجه 3 آلیش آقایان و بانوان، روزهای 7 و 8 مردادماه در شهر گرگان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، پس از برگزاری اولین مرحله کارگاه های آزمون و کنترل مربیان آلیش در خردادماه سال جاری در شهر اصفهان، دومین و آخرین مرحله این کارگاه با هدف گسترش و تقویت پایه های علمی و اصولی آموزش مربیگری آلیش کشور، روزهای 7 و 8 مرداماه در شهر گرگان برگزار می شود.

برنامه و شرایط این رقابت ها به شرح زیر است:

برنامه برگزاری کلاس ها :

کارگاه آزمون کنترل مربیان دارای مدرک مربیگری درجه 3 کشتی آلیش (گلستان- سال 94)
تاریخ    شرکت کنندگان    ساعت آزمون
7/5/95    بانوان    8  الی 12
8/5/95    آقایان    8  الی 12

کلیه مربیان دارای مدرک مربیگری (کارت، گواهینامه و ...) از سوی فدراسیون های مرتبط
تاریخ    شرکت کنندگان    ساعت آزمون
7/5/95    بانوان    13 الی 19
8/5/95    آقایان    13 الی 19

شرایط و مدارک مورد نیاز شرکت:
1- فقط فرادی می توانند در این کارگاه شرکت کنند که الف: در شمار فهرست شرکت کنندگان دوره مربیگری درجه 3 برگزار شده در استان گلستان (سال 94) باشند. ب: دارای دفترچه یا مدرک مربیگری آلیش از یکی از فدراسیون های همگانی روستایی و عشایری باشند.
2- معرفی نامه هیأت استان مربوطه
3- ارائه گواهی سلامت پزشکی از سوی هیأت پزشکی شهر یا استان یا دیگر پزشکان معتبر
4- داشتن کارت بیمه ورزشی سال 1395
5- ارائه اصل و روگرفت برابر اصل مدرک مربیگری آلیش از فدراسیون های رسمی و مرتبط برای افرادی که در دوره مربیگری درجه 3 کشتی گلستان شرکت نکرده اند.
6- ارائه اصل و روگرفت برابر اصل مدرک تحصیلی و کارت ملی از سوی دارندگان مدرک مربیگری از فدراسیون های مرتبط.
7- ارائه اصل رسید (فیش) پرداختی مبلغ یک میلیون ریال به حساب شماره 60731826  بانک ملت شعبه شهید بهشتی گرگان به نام هیأت کشتی استان گلستان.
8- همراه داشتن شال و لباس رسمی کشتی آلیش
9- مسئولان محترم هیأت های کشتی استان ها از اعزام افرادی که دارای شرایط اشاره شده نیستند یا مدرک آن ها ناقص باشد (به ویژه اصل دفترچه یا گواهی مربیگری آلیش) خودداری فرمایند.

موضوع های آزمون:
الف- آزمون عملی:
1- آموزش تکنیک ها و تاکتیک های کشتی با شال (آلیش)
ب- آزمون های آمادگی جسمانی:
1- سنجش BMI
2- آزمون یک دقیقه دراز و نشست
3- آزمون دوی 4 در 9 متر
ج- آزمون های نظری:

منبع درس های نظری با موضوع و سرفصل های عمومی در زمینه های فیزیولوژی، آناتومی و روان شناسی عمومی، آسیب شناسی، نرمش، اصول مربیگری، مقررات داوری، حقوق ورزشی، کوچینگ، بیومکانیک و دیگر موضوع های درسی مرتبط در سطح کارشناسی تربیت بدنی (کتاب اصول مربیگری – دکتر محمود گودرزی) معرفی می شوند.
• یادآوری: به قبول شدگان در آزمون ها، دفترچه و حکم مربیگری درچه 3 آلیش اهداء خواهد شد.
• مربیانی که به هردلیل در کلاس کنترل مربیگری آلیش شرکت ننمایند در سال 1395 غیر فعال محسوب شده و مجاز به فعالیت در مسابقات نمی باشند.

مکان برگزاری: استان گلستان، شهر گرگان، انتهای بلوار حسام، جنب اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان، مجموعه ورزشی حجاب، خانه کشتی.
تلفن تماس: 09112774636 آقای ملاح- 01732245315 خانم نظری- 09119704628 آقای غفور هاشمی.

©2011 . All Rights Reserved