اخبار
شماره : 38167
۱۰:۲ ۱۳۹۳/۴/۲۳
رقابت های کشتی قهرمانی نوجوانان جهان – اسلواکی/

مربی تیم اوکراین: ایران همیشه در کشتی سرآمد است

مربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان اوکراین پس از مشاهده تمرین ایران اعتقاد دارد که ایران از شانس های قهرمانی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، نیک کوولنکو گفت: نفرات ایرانی از تکنیک بسیار خوبی بهره می برند و مشخص است که از خیلی از کشور ها جلوتر هستند.
او با مدعی خواندن ایران برای قهرمانی ادامه داد: تیم سال گذشته ایران را به یاد دارم اما این تیم جسورتر و شاداب تر به نظر می رسد.
کوولنکو افزود: ایران در هر دو بخش آزاد و فرنگی قدرتمند نشان می دهد و رقابت با کشتی گیران ایرانی بسیار دشوار است.ایران تیم های سرآمدی در تمامی رقابت ها دارد.
وی تغییر در سبک کشتی ایران را مشهود خواند و تاکید کرد: معلوم است که نفرات ایرانی قدرت جنگاوری زیادی پیدا کرده اند.
مربی اوکراینی، نتایج تیم ملی کشورش را در جهانی فرنگی نوجوانان غیر قابل پیش بینی دانست و گفت: تغییرات زیادی را اعمال کرده ایم و انتظار داریم به چندین مدال در مسابقات برسیم.

©2011 . All Rights Reserved