کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان - بلغارستان/
سرمستی قهرمان جهان شد
یاراحمدی به مدال برنز دست یافت
یونس سرمستی آزادکار وزن 55 کیلوگرم کشورمان با شکست حریف روس خود صاحب مدال طلای رقابتهای جوانان جهان در بلغارستان دست یافت و پیمان یاراحمدی در وزن 66 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، یونس سرمستی پس از استراحت در دور اول در دور دوم توماس اوگونوفسکی از لهستان را با نتیجه 9- صفر شکست داد .وی در دور دوم با نتیجه 13- 5 روسلان شورخایف از آذربایجان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سرمستی در این مرحله با نتیجه 9 - صفر آرتاک هوانسیان از ارمنستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی مقابل اسماعیل موسکایف از روسیه در یک کشتی جذاب و دیدنی با نتیجه 12 بر 9 به برتری دست یافت و صاحب گردن آویز طلا شد.
در وزن 66 کیلوگرم پیمان یاراحمدی در دور نخست با نتیجه 8 بر صفر از سد کنستانینیوس گوتسیس از یونان گذشت. وی در دور دوم نیز با نتیجه 5 – صفر آزاماتابی پشناتلوف از روسیه را شکست داد. یاراحمدی در دور بعد 8 – 2 جیسون سیرتیتس از آمریکا را مغلوب کرد و به مرحله نیمهنهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 6 – 3 مقابل داویت بوزیاشویلی از گرجستان شکست خورد. یاراحمدی در دیدار رده بندی مقابل نوبویوشی تاکوجیما از ژاپن با نتیجه 8 بر 5 به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
عبداله قمی در وزن 120 کیلوگرم تا دقایقی دیگر برای کسب مدال طلا به مصاف حریفی از گرجستان می رود. علیرضا کریمی در وزن 84 کیلوگرم نیز که در دیدار مرحله نیمه نهایی مقابل حریف رژیم اشغالگر قدس به میدان نرفته بود از جدول رقابتها کنار گذاشته شد و شانس کسب عنوان پنجمی جهان را نیز از دست داد.
©2011 . All Rights Reserved