رقابتهای کشتی آزاد جوانان جام شاهد – قزوین/
تیمهای جهان پهلوان تختی و جوادی فینالیست شدند
نظارت کادر فنی تیم ملی بر رقابتها
در پایان مرحله مقدماتی رقابتهای کشتی آزاد جوانان جام شاهد که صبح امروز(جمعه) به صورت تیم به تیم در سالن سرلشگر شهید عباس بابایی در قزوین آغاز شده است، تیمهای جهان پهلوان تختی و ابراهیم جوادی به دیدار فینال راه یافتند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این رقابتها شش تیم منتخب از تیم ملی کشتی آزاد جوانان که با نام قهرمانان المپیک و جهان نامگذاری شده بودند به همراه دو تیم از قزوین حضور داشتند.
در مرحله مقدماتی این رقابتها که در دو گروه چهار تیمی برگزارشد، در گروه یک تیمهای عبداله موحد، ابراهیم جوادی، کاسپین قزوین و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری قزوین حضور داشتند که در پایان تیمهای ابراهیم جوادی و کاسپین قزوین به دیدارهای فینال و رده بندی صعود کردند.
در گروه دوم نیز که تیمهای جهان پهلوان تختی، محمد مهدی یعقوبی، امامعلی حبیبی و منصور برزگر حضور داشتند، تیمهای جهان پهلوان تختی و محمد مهدی یعقوبی به ترتیب اول و دوم شدند.
به این ترتیب عصر امروز(جمعه) تیمهای جهان پهلوان تختی با ابراهیم جوادی دیدار فینال را برگزار می کنند و تیمهای محمد مهدی یعقوبی و کاسپین قزوین در دیدار رده بندی به مصاف هم می روند.
رضا لایق، محمد طلایی و علیرضا رضایی مربیان تیم ملی کشتی آزاد به همراه پرویز عالی سرپرست، تقی اکبرنژاد سرمربی و علی اکبر دودانگه مربی تیم کشتی آزاد جوانان بر روند برگزاری این رقابتها نظارت دارند.
©2011 . All Rights Reserved